Отбранителната промишленост на Русия не издържа на темповете на използване

...
Отбранителната промишленост на Русия не издържа на темповете на използване
Коментари Харесай

Лондон: Отбранителната промишленост на Русия не издържа на темпото на войната

Отбранителната индустрия на Русия не устоя на темповете на потребление на муниции, се споделя в сводката на английското разузнаване, представена от организация УНИАН и БНР. Оттам допълват, че запасите на съветските сили понижават и това в бъдеще ще докара до лимитирана дарба за поразяване на съответни цели.

Междувременно не престават боевете в източната и южната част на Украйна. Силите на Киев оповестиха, че са нанесли въздушни удари против съветски цели в Николаевска и Херсонска облсат.

При последните офанзиви в южна и източната част на страната са били убити 14 съветски военни и са унищожени три самоходни артилерийски установки, една гаубица, както и военна радиокомуникационна станция.

Ударите са нанесени против противовъздушната защита на съветските сили, против жива мощ и техника в южните Харковска и Николаевска област.

Въздушна паника бе оповестена в столицата Киев и региона, както и в прилежащите Черкаска и Полтавска област. Това оповестява съветската организация Новости, като се базира на известие в Телеграм на украинското издание " Страна ".

В снощното си послание президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че на фронта най-тежка е обстановката в региона на източния град Бахмут, където украинските сили към момента удържат контрола, само че са подложени на масирани съветски офанзиви.

Зеленски сподели, че общите човешки загуби на съперника наближават 65 000. Такава е цената, по думите на Зеленски, с цел да могат шепа хора в Кремъл да пренебрегват действителността.

По данни на английското разузнаване на 10 октомври Русия е изстреляла над 80 крилати ракети против Украйна. Тогава съветският президент Владимир Путин разгласи, че обстрелът е в отговор на офанзивата против Кримския мост. А от украинското министерство на защитата оповестиха, че повече от половината съветски ракети са били свалени. При съветския обстрел тогава, който беше наказан от Запада, беше ударен Киев и други обитаеми места, като починаха цивилни поданици и бяха нанесени съществени материални вреди.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР