Отборната смесена надпревара United Cup е вече в разгара си

...
Отборната смесена надпревара United Cup е вече в разгара си
Коментари Харесай

Какво ще ни предложи тенис турнира United Cup в понеделник

Отборната смесена конкуренция United Cup е към този момент в разгара си и на следващия ден следва да започват последните конфликти от груповата фаза на шампионата.

Рафаел Надал, който загуби първия си дуел за сезона против Камерън Нори, ще се опита да преодолее локалния представител Алекс де Минор в мач сред Испания и Австралия в група D в Сидни. Испанецът има три триумфа досега в срещите посред им. В мача при дамите ще спорят Нурия Парисас Диас и Медисън Инглис.

В различен мач, само че от група А в Пърт, един против различен се изправят Стефанос Циципас от Гърция и Давид Гофен от Белгия. Преди тях обаче на корта ще спорят Деспина Папамихаил и Алисън Ван Уйтванк.

В група С в Сидни на корта излизат тимовете на Съединени американски щати и Германия. Тейлър Фриц ще играе с Александър Зверев, а Мадисън Кийс ще спори с Юле Нимайер.

Последната среща от груповата фаза опълчва Франция и Хърватия. В група F в Пърт са дуелите на Ализе Корне против Дона Векич, и Артур Риндеркнех против Борна Чорич.

В група Е в Бризбейн се срещат Италия и Норвегия. Мартина Тревизан ще спори с Малене Хелго, а Лоренцо Музети с Виктор Дурасович.

Полша и Швейцария се изправят в група В в Бризбейн. Световната номер 1 Ига Швьонтек има за противник Белинда Бенчич, а Даниел Михалски среща Марк Андреа Хюслер.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР