Отборна премия от 75 000 евро разделиха националите за победата

...
Отборна премия от 75 000 евро разделиха националите за победата
Коментари Харесай

Прощална премия от Боби Михайлов

Отборна награда от 75 000 евро разделиха националите за успеха с 1:0 над Чехия. След триумфа подалият оставка президент Борислав Михайлов позвънил в съблекалнята на мобилния на капитана Ивелин Попов. И посредством него оповестил, че отборът ще има прощална награда от него, написа „ Труд”.

Играчите посрещнали еуфорично новината с радостни възгласи. Преди два дни по сметките на играчи, треньори и чиновници от щаба бонусите са били преведени.

Титулярите и селекционерът вземат по 3100 евро. Влезлите в игра запаси и асистент треньорите – по 2500, а играчите от групата – по 1500. За чиновниците от щаба наградата е 1000.

Премията до неотдавна беше „ изчезващ тип “ за националния отбор, който цяла година нямаше победа. Но появяването ѝ в тима идва в прецизен миг и е част от глътката въздух преди баражите за Евро 2020, когато в София срещаме Унгария на 26 март, а при триумф отново на „ Васил Левски “ ще играем с спечелилия от конфликта Исландия – Румъния на 31-и.

До този миг няма индикации, че Ивелин Попов може да се върне в тима. Твърди се, че той е мощно афектиран поради нападки към него в ложата на националния стадион при 0:6 от Англия. Тогава реагирала неговата брачна половинка и избухнал скандал, сподавен с помощта най-много на Николай Бодуров.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР