Отборите на Зора и Златна Добруджа ще застанат един срещу

...
Отборите на Зора и Златна Добруджа ще застанат един срещу
Коментари Харесай

17-годишен сменя Иван Лилов в Мача на звездите

Отборите на Зора и Златна Добруджа ще застанат един против различен в 16-ото издание на Престиж Maч на звездите, която е проведено от " СпортЛаб " ЕООД, Българската федерация по баскетбол, Национална Баскетболна Лига и Община Шумен. Съставите няма да дават отговор изцяло на в началото оповестените поради появилите се травми и други условия.

На мястото на отпадналия Иван Лилов влиза 17-годишен шуменец. Голямата вяра Мартин Йорданов от Черно море Тича ще влезе в тима на Златна Добруджа и ще дебютира в ПРЕСТИЖ Мача на звездите. Нещо повече - младокът ще може да играе за пръв път против татко си. Илиан Йорданов ще бъде член на отбора на Фикосота, който ще излезе против звездите на родния баскетбол като част от шоуто в неделя. Мартин е бил извънредно благополучен от поканата на уредниците и даже се заканил пред съотборниците си, че ще покаже и някои новости на баща си на терена.

По религиозни аргументи отпадна центърът на Рилски състезател Малик Диме. Сенегалецът е ревнив мохамеданин и съблюдава пост, който не му разрешава да се храни и пие денем, нито да пътува. Съотборникът му Джейлан Дженкинс пък е контузен и също ще освободи мястото си в състава на Зора. Вместо двамата на терена ще се появят други играчи, непопаднали във вота на почитателите.

В неделя ще бъдат оповестени и играчите, които ще вземат участие в конкусите Тройки Троя, Споко Умения и Хипер Забивки.

" Очертават се забавни надпревари ", разгласи някогашният състезател на Черно море Саша Топчов, чиито Стар Баскет Камп ще дават отговор за организацията на тези съревнования.

Феновете на спорта и баскетбола от Шумен и цялата страна могат да купуват билети в мрежата центрове на " EasyPay " или онлайн от следния линк: https://epaygo.bg/7864928101 Цената на билетите се усилва от среднощ на 19 против 20 април с 20%. Билети ще има и на касите на залата в деня на мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР