Отборите на Витоша Бистрица и Ботев Враца излизат един срещу

...
Отборите на Витоша Бистрица и Ботев Враца излизат един срещу
Коментари Харесай

Витоша и Ботев Враца затварят втория кръг на efbet Лига

Отборите на Витоша Бистрица и Ботев Враца излизат един против различен в финален дуел от втория кръг на efbet Лига. Мачът може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT от 21 часа, като и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Бистричани бяха доста покрай неочакван триумф над Славия в първия кръг на стадиона в Овча купел, само че откакто на два пъти повежда в резултата, в последна сметка позволи проваляне с 2:3 от „ белите”.

Тимът на Ботев също потегли със загуба в шампионата, допускайки три гола във вратата си при семейството на Берое. Старозагорци се постановиха с 3:1 на стадион „ Христо Ботев”.

В лагера на домакините не могат да разчитат на нападателя Даниел Кутев, който е с контузия. Големият проблем за Витоша обаче е Емил Гъргоров. Ветеранът продължава да бъде под въпрос за срещата поради болежки.

Срещата за Ботев Враца пропуща Даниел Гаджев, а под въпрос е Георги Вълчев. Все още контракт с тима не е подписал нападателят Валери Божинов, който разтрогна с Левски преди старта на акцията в efbet Лига.

Статистиката на врачани против днешния съперник е много добра, като възпитаниците на Сашо Ангелов ще се надяват да затвърдят положителните усещания от последните мачове против Витоша. В последните три дуела, Ботев записа три победи против Витоша.

Бистричани бяха тимът, употребявал минимум футболисти през предишния сезон – 27, сегашният им старши треньор Енгибар Енгибаров пък е единственият, който пристигна в първокласен отбор напряко от Трета лига, където се подвизаваше Спартак Вн.

От друга страна, бранителят Илия Миланов е пред своя 150-и мач в efbet Лига. Дебютът му бе за Литекс на 16 май 2010 година, при успеха с 4:2 над Спортист в Своге, когато бе титуляр дружно със своя брат близнак Георги Миланов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР