Отборите на Виляреал и Севиля завършиха 1:1 в среща от

...
Отборите на Виляреал и Севиля завършиха 1:1 в среща от
Коментари Харесай

Виляреал и Севиля поделиха точките след късна драма на Естадио де ла Серамика

Отборите на Виляреал и Севиля приключиха 1:1 в среща от 35-ия кръг на испанската Ла Лига, която се игра на " Естадио де ла Серамика ".

Любопитното в дуела е, че и двете попадения паднаха в самия завършек на срещата, като " Жълтата подводница " поведе в 86-та минута посредством Джовани Ло Селсо, само че гостите от Севиля изравниха в петата минута от добавеното време посредством Жул Кунде.

Преди това футболистите на Унай Емери бяха доста покрай това да открият резултата в 54-та минута, когато Кунде си означи автогол с глава след центриране на Чуквуезе. За негово благополучие обаче системата ВАР се намеси, с цел да подскаже на основния съдия, че Булайе Диа, към който беше ориентирано подаването, е бил в състояние на засада и по този метод голът беше анулиран.

Всичко обаче беше изцяло изрядно в 86-та минута, когато неприятно изчистена топка от защита на гостите стигна до Ло Селсо, който не се поколеба да стреля от придвижване и с малко шанс кълбото влетя в мрежата на севилци за 1:0.

Андалусийци въпреки всичко откриха сили да отговорят и в 95-та минута Жул Кунде донесе точката за своя отбор след безредие в наказателното поле на домакините.

По този метод момчетата на Юлен Лопетеги към този момент са на единствено една победа от обезпечено място в топ 4 в края на сезона, до момента в който Виляреал продължава оспорваната битка за място в Европа с отбора на Атлетик (Билбао). Три кръга преди края " Жълтата подводница " има точка задатък пред " баските ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР