Отборите на Виляреал и Ливърпул ще се изправят един срещу

...
Отборите на Виляреал и Ливърпул ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

Виляреал посреща Ливърпул в реванш от полуфиналите на Шампионска лига

Отборите на Виляреал и Ливърпул ще се изправят един против различен довечера от 22:00 часа в мач-реванш от полуфиналите на Шампионската лига. Първата среща на " Анфийлд " приключи с триумф с 2:0 за " алените ", които са покрай трети край в най-престижния европейски клубен шампионат в последните пет години, като не престават да преследват и куадрупъл през този сезон.

Виляреал обаче няма да се даде без борба, откакто отборът към този момент в профил любимците Ювентус и Байерн Мюнхен в предходните два кръга на елиминациите. Преди това " жълтата подводница " излезе от тежка група с тимовете на Манчестър Юнайтед, Аталанта и Йънг Бойс. Испанският отбор се показва доста мощно в Европа под управлението на Унай Емери в последните два сезона, като преди година победи в Лига Европа след победа над Манчестър Юнайтед във финала.

Ливърпул обаче се намира в изключителна форма, изключително от началото на 2022-ра година, като към този момент завоюва Купата на лигата, класира се за край на ФА Къп и завоюва 13 от последните си 14 дуела във Висшата лига, с цел да се приближи на точка от водача Манчестър Сити.

" Те бяха по-добри в първия мач, само че на следващия ден ние няма да играем просто за достойнството си, а с цел да спечелим. През този сезон Ливърпул не е губил мач с повече от два гола разлика, тъй че ще би трябвало да създадем съвършения мач, ще би трябвало да сме на изключителна висота във всеки един аспект. Ще би трябвало да намерим повече недостатъци в тяхната игра ", разяснява Емери преди срещата.

" Знаем, че е минало единствено едното полувреме. Трябва да пренебрегваме резултата от първия мач и да играем за победа. Знаем, че те ще дадат всичко от себе си, това ни е пределно ясно. Като се има поради какво сподели Унай след първия мач, ще ни бъде тежко, само че това не ни тормози. Полуфиналите в Шампионската лига би трябвало да бъдат тежки ", сподели Клоп на своята конференция.

Победителят от мача сред Виляреал и Ливърпул ще се изправи против Манчестър Сити или Реал Мадрид във финала на шампионата на 28 май в Париж.

Двубоят сред Виляреал и Ливърпул стартира в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен директно по MaxSport3.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР