Отборите на Виляреал и Гранада сътвориха невероятно голово зрелище в

...
Отборите на Виляреал и Гранада сътвориха невероятно голово зрелище в
Коментари Харесай

Зрелище с осем гола, но без победител между Виляреал и Гранада

Отборите на Виляреал и Гранада сътвориха необикновено голово представление в срещата между тях от 1-ия кръг в Примера дивисион. В мача на “Ел Мадригал” паднаха цели осем гола, само че най-после нямаше победител - 4:4.

През първото полувреме нищо не подсказваше, че ще забележим сходен театър, въпреки двата отбора да се размениха по един гол от дузпи, отсъдени след намесата на ВАР. Домакините поведоха в 35-ата минута след прецизен изстрел от бялата точка на Сантиаго Касорла, а в самия завършек на полувремето Феде Вико изравни също от 11-метров углавен удар.

Втората част на мача обаче бе същинско надстрелване. Виляреал още веднъж взе преднина в 53-ата минута, когато Мой Гомес получи в наказателното поле и с удар по земя порази вратата.

Радостта на домакините обаче бе къса и в 62-ата минута резултатът още веднъж бе подравнен. Дарвин Мачис се разписа от близко, засичайки центриране на Виктор Диас.

“Жълтата подводница” обаче още веднъж дръпна в резултата, този път с два гола. Първо Жерард Морено в 65-ата минута вкара съвсем еднакъв гол като този на Мой Гомес по-рано, а в 73-ата минута Самуел Чуквуезе лиши в средата на терена, напредна през центъра и с добре ориентиран удар по земя направи резултата 4:2.

Гренада обаче не се съобщи и съумя да стигне до ново равнене. В 75-ата минута Роберто Солдадо вкара с глава след центриране от корнер, а в 81-ата минута още веднъж след центриране от корнер Солдадо смъкна с глава към Антонио Пуертас, който също с глава вкара от близко за 4:4.

Така двата отбора поделиха по една точка. В следваия кръг Виляреал гостува на Леванте, а Гранада приема вкъщи Севиля.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 1 кръг, събота 17 август  Виляреал 4:4краен резулат  Гранада
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР