Отборите на Верона и Торино осъществиха истински спектакъл, завършвайки 3:3

...
Отборите на Верона и Торино осъществиха истински спектакъл, завършвайки 3:3
Коментари Харесай

Героичен обрат на Верона усмири “биковете”

Отборите на Верона и Торино реализираха същински театър, завършвайки 3:3 на “Маркантонио Бентегоди” в ранния дуел от днешната стратегия на 16-ия кръг в Серия “А”.

Гостите имаха преднина от 3 гола до 69-ата минута, само че все пак не съумяха да си тръгнат с крайната победа. Резултатът откри Кристиан Ансалди с мощен шут от дребен ъгъл в 36-ата минута. В 54-ата Алекс Беренгер с красиво осъществяване удвои преднината на своя отбор. В 61-ата след осъществяване на корнер топката доближи до Ансалди, който с воле от дъгата на наказателното поле я прати в противниковата мрежа за 3:0 в интерес на “биковете”.
61' | GOOOOAAAAL, here comes the third goal

Another great goal for #Ansaldi, what a player #VeronaTorino 0-3#SFT pic.twitter.com/DhXvjLpbc5
— Torino FC English (@TorinoFC1906_En) December 15, 2019 Домакините обаче не се предадоха и незабавно се впуснаха в търсене на попадения на своята сметка. Така се стигна до 69-ата минута, когато те получиха правото да изпълнят дузпа за игра с ръка на Глейсон, като резервата Джампаоло Пацини съумя да я трансформира в гол. В 76-ата минута Салваторе Сиригу мазета в гредата отдалечен изстрел на нападателя, само че влезлият след почивката Валерио Вере първи стигна до топката и се разписа посредством добавка. Крайното 3:3 в 84-ата минута оформи различен влезнал от скамейката състезател - Мариуш Степински, след превъзходен прехвърлящ пас на Давиде Фараони.
IL VERONA NON MUORE MAI. pic.twitter.com/5podXTsRvt
— Hellas Verona FC (@HellasVeronaFC) December 15, 2019 Така Торино е девети в класирането с 21 точки в своя актив, до момента в който Верона е с две позиции по-надолу в таблицата и два пункта по-малко. Серия А 16 кръг, неделя 15 декември  Верона 3:3краен резулат  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР