Отборите на Верона и Рома не излъчиха победител в последния

...
Отборите на Верона и Рома не излъчиха победител в последния
Коментари Харесай

Дженоа удържа нулево реми срещу Верона

Отборите на Верона и Рома не излъчиха победител в последния мач от 4-ия кръг на италианската Серия " А ". Двубоят на " Марк Антонио Бентегоди " приключи при резултат 0:0. Гостите могат да са удовлетворени, че не изгубиха, а огромна роля за това имаше вратарят Матия Перин, който се отличи с няколко супер спасявания.

Верона бе отбрът, който повече търсеше успеха. Домакините насочиха много удари към вратата на противника, само че малко от тях носеха действителна голова заплаха.

В 41-ата минута Андреа Фавили пропусна добра опция. Той стреля с глава, само че вратарят Матия Перин направи ослепително избавяне.

Друго положително състояние за домакините бе в 56-ата минута, когато Ебрима Коли стреля мощно по земя, само че още веднъж Перин се отлчи с отлична интервенция.

В 84-ата минута Перин за следващ път отхвърли играчите на противника с ново прелестно избавяне след изстрел с глава на Давиде Фараони.

След това тъждество Верона се намира на 6-ото място със 7 точки. Дженоа пък заема 12-ата позиция с 4 точки, само че и мач по-малко.

Серия А 4 кръг, понеделник 19 октомври  Верона 0:0краен резулат  Дженоа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР