Отборите на Уест Хем и Нюкасъл завършиха при резултат 2:2

...
Отборите на Уест Хем и Нюкасъл завършиха при резултат 2:2
Коментари Харесай

Уест Хем стигна до хикс срещу Нюкасъл с късен гол на Кудус

Отборите на Уест Хем и Нюкасъл приключиха при резултат 2:2 в мач от 8-ия кръг на Висшата лига. Двата отбора са съседи в класирането, като водените от Дейвид Мойс са на 7-о място с 14 точки, а " свраките " са една позиция и точка зад тях.

" Чуковете " откриха резултата в 8-ата минута. Антонио получи отдясно и прати пас към присъединилия се Емерсон, който пък по-късно откри Соучек в наказателното. Той бе оставен самичък и на опразнена врата съумя да се разпише.

В 32-ата минута Дан Бърн съумя да стигне до топката при центриране от свободен удар. Той отскочи и стреля с глава. Топката прелетя на сантиметри настрана от левия непряк дирек.

Джеймс Уорд-Праус центрира рисково от корнер в 51-ата минута, а до топката стигна Едсон Алварес, само че неговият удар също не откри задачата.

Шест минути по-късно Алфонс Ареола блесна със ужасно избавяне и избави домакините след мощен удар с глава на Дан Бърн. Секунди по-късно обаче Александър Исак получи в наказателното поле и преодоля стража с акуратен удар в левия ъгъл на вратата. Попадението бе прегледано с ВАР за засада, само че такава нямаше. 

В 62-ата минута " свраките " обърнаха с нов гол на Александър Исак, който получи от Кийрън Трипиър. След това от придвижване прати топката в мрежата на Уест Хем.

Десет минути по-късно Исак можеше да постави завършек на интригата, само че гредата го лиши от хеттрик. 

" Чуковете " стигнаха до равенството 2:2 в 89-ата минута. Владимир Цоуфал изведе Мохамед Кудус, който резервира самообладание и вкара страховит гол в долния десен ъгъл. 

В продълженията Боуен даже можеше да донесе трите точки на домакините. Само необикновено избавяне от стража на Нюкасъл резервира равенството.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР