Отборите на Уелс и Хърватия не се победиха във възлов

...
Отборите на Уелс и Хърватия не се победиха във възлов
Коментари Харесай

Бейл отърва Уелс, но шансовете за Евро 2020 намаляват

Отборите на Уелс и Хърватия не се победиха във основен дуел от група Е, завършвайки при резултат 1:1. Резултатът беше открит от Никола Влашич за гостите, преди Гарет Бейл да върне паритета в самия завършек на първата част.

Двубоят стартира стремително за миналогодишния финалист на международното състезание в Русия. Резултатът беше открит още в 9-та минута. След тройна композиция на границата на наказателното поле на Уелс Бруно Петкович откри Никола Влашич, който от границата на наказателното поле разстреля Уейн Хенеси за 1:0.

Двубоят продължи в ниско движение, като доминираха единоборствата в средата на терена. Все отново възпитаниците на Райън Гигс откриха съпротивителни сили в края на частта и възвърнаха равенството. След многоходова акция Бен Дейвис се озова фронтално против вратата на хърватите и изведе Бейл самичък против Доминик Ливакович. Асът на Реал нямаше проблеми да пусне топката под плонжа на вратаря и да върне равенството в последната секунда на първото полувреме.

През втората част темпото в допълнение спадна, като двата отбора записаха едвам 5 удара общо за частта. Най-добрият късмет пристигна в 74-та минута, когато Гарет Бейл направи самостоятелен рейт и стреля, само че хубавия му шут срещна бранител и излезе в корнер.

По този метод Хърватия резервира първото си място в класирането с актив от 14 точки след 7 изиграни мача. Уел, от своя страна, са 4-ти, с актив от 8 пункта, само че след единствено 6 изиграни мача, което оставя момчетата на Гигс с известни шансове за следващата година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР