Отборите на Удинезе и Ювентус завършиха при резултат 1:2 на

...
Отборите на Удинезе и Ювентус завършиха при резултат 1:2 на
Коментари Харесай

Роналдо спаси слаб Ювентус срещу Удинезе

Отборите на Удинезе и Ювентус приключиха при резултат 1:2 на " Дачия Арена " в дуел от 34-ия кръг на Серия " А ". Науел Молина беше прецизен в 10-ата минута. Кристиано Роналдо изравни от дузпа в 83-ата минута, а в 89-ата направи обрата цялостен.

В шестата минута Йенс Ларсен стреля по земя, само че не затрудни Войчех Шчесни. В десетата домакините изненадаха своя съперник с бързо осъществяване на фал, а Шчесни не съумя да се оправи с шут на Молина за 1:0. Последва дълъг интервал без удар по посока на двете порти. Той беше пресечен в 27-ата минута, когато изстрел на Родриго Бентанкур рикошира в неприятелски състезател и излезе в корнер. При последвалото центриране Уестън Маккени нанесе рисков удар с глава, само че топката профуча около вратата. В 34-ата Пауло Дибала опита шут по земя, който беше избавен от Симоне Скуфет. В 38-ата вратарят не се оправи добре при центриране от фал, което разреши удар на Матайс де Лихт да бъде блокиран от Бентанкур, след което Кристиано Роналдо не засече задоволително добре подаването на нидерландеца по въздух.

В 53-ата минута Толгай Арслан опита удар, който се оказа неакуратен. В 59-ата Роналдо стреля отдалече, само че топката приключи в ръцете на Скуфет. В 66-ата Ларсен опитва техничен изстрел, който не откри задачата.

Когато изглеждаше, че " бианконерите " нямат концепция по какъв начин да вкарат гол, в 82-ата минута Кристиано извърши фал, а стоящият в стената Родриго Де Паул постъпи доста неуместно и игра с ръка. Съдията незабавно уточни бялата точка, откъдето Роналдо беше прецизен за 1:1. Така в пети следващ мач фриуланите си изкараха дузпа в своя щета. В 89-ата Адриен Рабио центрира, а с глава Кристиано вкара своя 99-и гол за " Старата госпожа ", с което донесе триумфа на своя отбор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР