Отборите на Турция и Люксембург не успяха да излъчат победител

...
Отборите на Турция и Люксембург не успяха да излъчат победител
Коментари Харесай

Турция оцеля в луд мач с Люксембург

Отборите на Турция и Люксембург не съумяха да излъчат победител в срещата между тях от група 1 в Лига " С " на Лигата на нациите. Това бе директен конфликт сред водачите в групата и предложи същинско представление, приключило при резултат 3:3, само че то бе задоволително на домакините, които по този метод публично завоюваха групата си.

Гостите повече могат да съжаляват, че не си потеглиха с успеха от Истанбул. Те на три пъти повеждаха, само че и трите пъти домакините успяваха да изравнят и в последна сметка се избавиха от първа загуба, въпреки и да получиха първите голове във вратата си от началото на шампионата.

Люксембург поведе още в 8-ата минута посредством Марвин Мартинш, само че в 16-ата минута Дженгиз Юндер възвърне равенството от дузпа. След това в 37-ата минута гостите още веднъж излязоха напред посредством Данел Синани, само че пък единствено две минути по-късно Максим Шанот си означи автогол и резултатът още веднъж бе подравнен. Херсон Родригес за трети път изведе Люксембург напред в резултата в 69-ата минута, само че в 87-ата Исмаил Юксек оформи крайното 3:3.

Това тъждество бе достатъчо на Турция да завоюва групата си. Южните ни съседи са на върха с 13 точки и няма по какъв начин да бъдат изместени в последния кръг. Люксембург остава на 2-рата позиция с актив от 8 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР