Отборите на ЦСКА-София и Лудогорец завършиха 2:2 на стадион Българска

...
Отборите на ЦСКА-София и Лудогорец завършиха 2:2 на стадион Българска
Коментари Харесай

ЦСКА-София отново не успя да победи Лудогорец |

Отборите на ЦСКА-София и Лудогорец приключиха 2:2 на стадион " Българска войска " в дербито от шестия кръг на Първа лига.

Така разградчани останаха на второто място с 13 точки, на точка зад водача Берое, а " алените " са трети с 12.
Двубоят се изигра при отлична атмосфера, като домакините упражниха доста мощен напън от първата минута.

Малко нелогично Лудогорец поведе в 11-ата минута. Алекс Сантана вкара, откакто беше изведен от Доминик Янков в чиста позиция в дясно в пеналта и със мощен удар по диагонала преодоля Густаво Бусато.

ЦСКА-София продължи да работи доста интензивно и в средата на полувремето имаше късмет да изравни. След офанзива от ляво Георги Йомов навлезе във вътрешността в полето и шутира мощно от 20 метра, само че топката се отклони от напречната греда и излезе в навън. Резултатът се резервира до почивката, а в 53-ата минута Лудогорец пропиля опция да удвои.

Пропуск за домакиинте пък направи Али Соу. Всичко най-интересно пък предстоеше в последните 20 минути. В 71-ата минута Жул Кейта изравни с удар от 12-13 метра, откакто Каули Оливейра не съумя да почисти добре с глава на предната греда центриране от корнер от дясно на Тиаго Родригес.

Три минути по-късно домакините стигнаха до цялостен поврат. Кери шутира от левия ъгъл на наказателното поле, Стоянов мазета към Григоре, който се забави, топката му беше отнета от Санкаре, който от близко я прати в мрежата за 2:1.

В 81-ата минута ЦСКА-София можеше да реши всичко. Али Соу лиши на Сисиньо пред наказателното поле, напредна, финтира и Григоре и шутира от 15 метра, само че право в тялото на вратаря Владислав Стоянов.

Две минути по-късно Лудогорец изравни. Резервата Ихинио Марин стреля от към 25 метра, топката се отклони леко от Пламен Гълъбов и влетя в мрежата на ЦСКА-София за крайното 2:2.

В идващия кръг от Първа лига ЦСКА-София гостува на Локомотив (Пловдив). Срещата е планувана за 27 септември (неделя) от 21:00 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР