Отборите на ЦСКА - София и Лудогорец завършиха 1:1 в

...
Отборите на ЦСКА - София и Лудогорец завършиха 1:1 в
Коментари Харесай


Отборите на ЦСКА - София и Лудогорец завършиха 1:1 в дербито на 18-ия кръг на Първа професиона

Отборите на ЦСКА - София и " Лудогорец " приключиха 1:1 в дербито на 18-ия кръг на Първа професионална футболна лига, а след този резултат разликата на върха остана 6 точки в интерес на първенците. Клаудиу Кешерю означи за първенците преди почивката, а по-късно Десподов изравни с хубав удар от въздуха.
Гостите пък останаха с човек по-малко минута преди края на срещата поради втория жълт картон на Сисиньо, показан му от рефера Николай Йорданов.
В 6-ата минута румънският нападател Клаудиу Кешеру центрира в наказателното поле на ЦСКА - София, където Жеферсон позволи доста груба неточност и разреши на Лукоки да стреля, само че топката мина настрана от вратата на домакините.
В 23-ата минута пристигна и първата заплаха за армейците, откакто Ренан избави вратата на първенците при удар на Джеси.
В 29-ата минута " Лудогорец " означи гол след неточност на армейската отбрана. Вандерсон центрира от корнер в наказателното поле на ЦСКА - София. Антон Недялков продължи от първа греда обратно, а Чорбаджийски в тази зона остана изцяло въздържан. Топката стигна до Кешерю, който беше изпреварил Бодуров и с глава прати топката под напречната греда във вратата на Черняускас. Само четири минути по-късно гостите можеха да стигнат до втори гол, само че литовският вратар на ЦСКА - София избави удара на Марселиньо, а при добавката Кешерю беше в засада.
В 39-ата минута Чорбаджийски паднал на земята с върха на обувката опита да вкара, само че Ренан избави с крайник. Полският полузащитник Яцек Горалски не съумя да играе добре с топката, като тя се отби в тялото му и той действително не реагира, с цел да се върне към присъединилия се централен защитник на домакините.
Две минути преди края на първото полувреме Кристиян Малинов изведе чудесно Рубен Пинто по диагонала, стреля от границата на наказателното поле на Лудогорец, само че топката мина на сантиметри от десния дирек.
В 67-ата минута при първата добра офанзива домакините изравниха посредством Кирил Десподов. Манолев проби от дясно, залъга Натанаел и центрира доста комфортно за Десподов, който от воле я прати в мрежата на Ренан за 1:1.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР