Отборите на ЦСКА-София и Лудогорец се озоваха по едно и

...
Отборите на ЦСКА-София и Лудогорец се озоваха по едно и
Коментари Харесай

ЦСКА-София и Лудогорец се засякоха на летището

Отборите на ЦСКА-София и Лудогорец се озоваха едновременно на летище София преди полетите на двата отбора за Дания и Босна и Херцеговина. " Червените ", които на следващия ден гостуват на Копенхаген в мач реванш от третия прелиминарен кръг на Лига Европа, излетяха малко по-рано. Тимът на Нестор Ел Маестро, към този момент се беше наредил за влизане за своя полет, когато на Терминал 2 дойдоха " орлите ", които гостуват на Зрински (Монстар). Ръководствата на двата клуба, които не са в отлични връзки, не съумяха да се засекат физически.

Това обаче ще се случи неизбежно в неделя, когато двата клуба излизат един против различен на " Лудогорец Арена " в дербито от 5-ия кръг на Първа лига. Лидерът има цялостен актив от 12 точки след първите четири кръга, до момента в който първенците от Разград изостават на пет точки от " алените " след първите четири мача.

Преди това " алените " обаче имат тежката задача да победят Копенхаген в Дания след загубата с 1:2 в София, с цел да продължат да мечтаят за групите на Лига Европа. Шампионите пък имат преднина от един гол против първенеца на Босна (1:0), само че поради игрите, които демонстрира отборът на Пауло Аутуори от началото на сезона, дуелът ще бъде доста сложен и за " орлите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР