Отборите на ЦСКА-София и Локомотив Пловдив се изправят един срещу

...
Отборите на ЦСКА-София и Локомотив Пловдив се изправят един срещу
Коментари Харесай

ЦСКА и Локомотив Пловдив във финала за Купата на България тази вечер от 19:15 часа

Отборите на ЦСКА-София и Локомотив Пловдив се изправят един против различен във финала за Купата на България, довечера от 19:15 часа. " Смърфовете " са актуалният притежател на трофея, откакто в миналогодишния край надделяха градския си противник Ботев Пд с 1:0.

" Червените " пък за последно подвигнаха купата през 2016 година, когато бяха във " В " група. Мачът, както към този момент стана ясно, ще е пред аудитория, до 12 хиляди души ще могат да го следят на Националния стадион " Васил Левски ".

Стефан Капралов, президент на Професионалната лига, която е уредник на футболната среща, уточни в Сутрешния блок на Българска национална телевизия, че най-важното е почитателите на двата тима да съблюдават дистанцията и да не се скупчват. Зрителите на мача ще бъдат настанени през ред и през място. Още при влизането си на стадиона, всички ще бъдат предупреждавани къде да се нареждат, ще има и стюарди, които ще следят по какъв начин почитателите заемат местата си, уточни той. По думите му от време на време ще бъде съобщавано и от диктора на стадиона да не се нарушава дистанцията. Мисля, че част от тези ограничения ще се спазят. Подготвили сме за почитателите маски, които ще бъдат раздавани на входовете, предвиждаме и дезинфектанти. Спазването на ограниченията, зависи от самите почитатели, сподели Капралов. Той разгласи още, че е разговарял с водачите на агитките на двата тима и е получил уверенията им, че проблеми на срещата няма да има.

Ние като едни съществени млади и виновни хора, съблюдаваме всички ограничения, които ни постанова щаб, държавно управление, в лицето на министъра на опазването на здравето. Според мен ще бъде спазена дистанцията. Като вкараме гол - голът си е гол - радваме се, пеем си песните, подскачаме и това е. Ние няма да се прегръщаме, даде обещание Павел Маринов, представител на проведените почитатели на ЦСКА.

Тръгваме доста освободени за този край, с чиста съвест. Готови сме за борба през днешния ден, означи на собствен ред Николай Спасов, който е почитател на Локо Пловдив. Феновете ни са инструктирани да съблюдават противоепидемичните ограничения. Нямаме никакво терзание, уповавам се хората да тръгнат спокойни. Всичко ще е обикновено на самия стадион. Хореографията ни е топ, безапелационен бе той пред Българска национална телевизия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР