Отборите на ЦСКА и Марица Пловдив влизат в директен спор,

...
Отборите на ЦСКА и Марица Пловдив влизат в директен спор,
Коментари Харесай

Гледайте НА ЖИВО по БНТ 3: ЦСКА - Марица Пловдив, финал за Купата на България по волейбол при жените

Отборите на ЦСКА и Марица Пловдив влизат в пряк спор, с цел да дефинират кой ще бъде носителят на първия трофей за сезона в клубния волейбол при дамите - Купата на България.

Пловдивчанки са устреми към седми следващ и общо десети успех в конкуренцията, като до този миг в шампионата те отстраниха с по 3:0 гейма съставите на Варна ДКС и Славия.

С тези триумфи " жълто-сините " удължиха победната си серия в надпреварата, която към този момент доближи 18 мача.



От другата страна на мрежата в тазгодишния край пък застава отборът на ЦСКА, който дотук в конкуренцията надигра столичния Хектор с 3:1 гейма в четвъртфиналите, а по-късно на полуфиналите " алените " завоюваха изрично " Вечното дерби " против Левски с 3:0 гейма.

" Червените " са един от двата най-успешни тима в историята на Купата на България, където те имат 19 спечени трофея, само че последният от тях датира от сезон 2012/13.

Любопитна детайлност преди огромния конфликт през уикенда е, че през предишния февруари точно ЦСКА спря невероятната серия на Марица Пловдив от 145 поредни срещи без загуба в българското волейболно състезание.

Не пропускайте финалът за Купата на България по волейбол за дами от зала " Христо Ботев " тази събота (27 януари) от 16:55 часа НА ЖИВО по Българска национална телевизия 3!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР