Отборите на ЦСКА и Локомотив София ще премерят сили в

...
Отборите на ЦСКА и Локомотив София ще премерят сили в
Коментари Харесай

ЦСКА ще брани първото си място срещу Локомотив София

Отборите на ЦСКА и Локомотив София ще премерят сили в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион " Българска войска " стартира в 17:15 часа и ще бъде предаван директно в ефира на DIEMA SPORT.

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич е изправен пред съществени проблеми преди днешния конфликт. Освен сигурните пропускащи дуела Матей, Туфегджич, Кох, Назон и Де Нойер, под въпрос е и бразилецът Жеферсон, който не взе присъединяване в петъчната подготовка на отбора.

Сръбският експерт е заставен да прави промени във всички линии. Очаква се триото в защита да е формирано от Християн Петров, Амос Юга и Иван Турицов, а измежду титулярите в средата на терена ще се завърне Джонатан Линдсет.

Бразилският бранител на Локомотив София Каду, който имаше малшансът да се контузи тежко още в дебюта си за столичани, ще бъде навън до края на сезона. Той подписа с червено-черните в края на август, само че поради закъснение на документите му изигра първия си мач при започване на октомври против Хебър (3:2), в който скъса връзки на коляното.

В негово неявяване варианти пред Станислав Генчев в центъра на отбраната са Кацаров, Алан Диас, Марио Петков, Малембана и Матеус.

Главен арбитър на дуела ще бъде Драгомир Драганов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР