Отборите на ЦСКА и Ботев Враца играят приятелска среща помежду

...
Отборите на ЦСКА и Ботев Враца играят приятелска среща помежду
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА срещу Ботев Враца - нулите още властват

Отборите на ЦСКА и Ботев Враца играят другарска среща между тях при резултат 0:0 на стадион "Българска войска ". Срещата в столицата на България ще се играе без фенове, откакто страната ни се намира в противоепидемична конюнктура и не е разрешено да има фенове по трибуните към този миг.

ЦСКА - БОТЕВ ВРАЦА 0:0

Срещата е с начален час 17,00 и ще може да я гледате онлайн по DIEMA SPORT, както и на онлайн-платформата PLAY DIEMA XTRA. Сайтът Gong.bg, както нормално, ще следи всичко забавно, което се случи на „ Армията” за вас с текст и видеосъдържание.

На трибуните участваха притежателят на ЦСКА - Гриша Ганчев, както и почетният президент на клуба Димитър Пенев. Селекционерът на България Георги Дерменджиев също гледаше контролната среща.



Във втората минута Брадли Мазику получи дълъг пас вдясно. Крайният защитник на ЦСКА опита да премине около Ангел Лясков, само че отдаденият чартърен футболист от "червените " при врачани спря пътя на топката. Мазику изиска дузпа, откакто смяташе, че има игра с ръка на Лясков, само че реферът не почете претенциите от играча на домакините.

В шестата минута Али Соу получи дълъг пас от Петър Занев, с който бе изведен и остана "очи в очи " против Красимир Костов. Гамбийският тарант насочи удар от въздуха, само че стражът на Ботев Враца с гръмък плонж отрази удара му - корнер. В седмата минута гостите направиха бързо нахлуване и като по знамение ЦСКА не позволи гол. Топкат бе пратена вдясно за Андреа Васев, който с съвършено центриране откри Валери Домовчийски. Опитният нападател на Ботев Враца насочи удар след шпагат напред, само че топката мина на сантиметри настрана от вратата, защитавана от Густаво Бусато.



В 12-ата Кристиян Малинов стреля мощно от отдалеченост, само че ударът беше в обсега на Краси Костов и той боксира настрана опита на халфа на "червените ". В 24-ата минута пристигна нов късмет за врачани. Христо Златински опитва да обстрелва вратата на Бусато с нелош изстрел, само че топката мина настрана от вратата на бразилеца. В 38-ата минута бе фаулиран перд дъгата на наказателното поле, само че ударът на Белтраме отиде над напречната греда на Костов - навън.

В 45-ата минута защитата на ЦСКА сбърка, а Том пусна пас към Петър Атанасов. Брадли Мазику обаче с изящна интервенция скочи на шпагат в краката на Атанасов и почисти топката в доста значим миг, защото офанзивният състезател на врачани оставаше "очи в очи " с Бусато.
На почивката на срещата над София се изля много мощен дъжд, като той спря няколко минути преди сигнала за второто полувреме на Георги Димитров.
След 50 минути игра Рубен Пинто видя с по диагонал центриран оставения непокрит Стефано Белтраме. Италианецът можеше да стреля към вратата на Костов, само че вместо това реши да търси подаване към Али Соу или Валентин Антов и топката отиде в защитник на Ботев Враца, който на собствен ред я почисти мощно напред. Осем по-късно Белтраме видя чудесно Енрике Рафаел, който центрира отляво по земя към Али Соу, само че топката бе продължена към тъча от защитник на гостите. След час игра друга запаса - Греъм Кери, достави отлично топката от корнер за Белтраме. Италианецът стреля, само че рикошет прати топката настрана от вратата на Костов.

link1 " >  facebook.com/cskasofiaofficial
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР