Отборите на ЦСКА и Берое се изправят във втория двубой

...
Отборите на ЦСКА и Берое се изправят във втория двубой
Коментари Харесай

ЦСКА ще се връща на победния път срещу непредвидимия Берое

Отборите на ЦСКА и Берое се изправят във втория дуел от съботната стратегия на 25-ия кръг в родната efbet Лига. Сблъсъкът на стадион „ Българска войска “ започва в 20:00 часа и ще може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата Gong.bg ще проследим срещата минута по минута.

„ Червените “ заемат втората позиция в шампионата с 49 точки, на девет от водача Лудогорец. Старозагорци пък са седми и се борят за присъединяване в първата шестица. Те имат 32 точки, със единствено една по-малко от шестия Славия.

През седмицата столичани привлякоха люксембургския национал Енес Махмутович, който се подвизава като централен бранител. От клуба обявиха, че са се заплатили с някогашни свои играчи и възбраната да картотекират нови състезатели би трябвало да е отпаднала.

По време на паузата за национални тимове ЦСКА изигра контрола със Спортист Своге и се наложи с 3:1. Феновете на отбора пък не престават с митинга пред постройката на БФС, откакто в последните дни имаше замяна на остри реплики сред БФС и управлението на „ алените “.

Тимът на Стойчо Младенов е без победа и без вкаран гол в последните три кръга. Наказан за днешната среща е Брадли Мазику, а контузени са Юрген Матай и Ахмед Ахмедов. Възстановени обаче са Федерико Варела, Георги Йомов и Тибо Вион.

Преди спирането тимът на Берое записа първа победа след четири следващи публични срещи без триумф. „ Заралии “ се разделиха и с досегашния си състезателен шеф Ивко Ганчев. По този метод старши треньорът Петър Хубчев поема цялата спортно-техническа власт в клуба.

Старозагорци ще се борят против историята през днешния ден, откакто изгубиха 9 от последните си 10 гостувания на стадион „ Българска войска “ и вкара единствено веднъж в този интервал.

Отбори от Полша и Кипър пък наблюдават Джонатан Перейра, който обаче съобщи, че би желал да остане в Берое.

Наставникът Хубчев няма да може да разчита на осъдените Омар Камара и Абубакар Тунгара. Именно след наказване обаче се завръща Симеон Мечев.

/ /

20:00 часа |

efbet Лига, 25-и кръг
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР