Oтборите на ЦСКА и Берое не успяха да се победят

...
Oтборите на ЦСКА и Берое не успяха да се победят
Коментари Харесай

ЦСКА не успя да прекъсне серията си без победа и срещу Берое

Oтборите на ЦСКА и Берое не съумяха да се победят и приключиха наедно при резултат 1:1 в същинско представление на стадион " Българска войска ". Гаюс Макоута откри за гостите в 48-ата минута, само че в 54-ата Валентин Антов донесе точката за своя отбор. Равенството повиши серията без победа за " алените " в efbet Лига на пет мача.
Снимка: БГНЕС  ЦСКА не съумя да прекъсне серията си без победа и против Берое
Преди да бъде даден първия съдийски сигнал, легендата на „ алените “ Петър Жеков получи поздравления и дарове от управлението на домакините за отминалия си 76-и рожден ден.

Срещата стартира с по-активна игра на гостите, само че домакините бяха първите, които получиха отличен късмет. В третата минута Али Соу бе изведен самичък против вратаря, като имаше подозрения за засада, каквото обаче нямаше. Нападателят обаче не съумя да преодолее излезлия да го пресрещне напред Християн Василев.

Снимка: БГНЕС  ЦСКА не съумя да прекъсне серията си без победа и против Берое
" Заралии " сътвориха първата си рискова обстановка три минути по-късно. Тогава капитанът Александър Цветков изведе Еривалдо отдясно в наказателното поле. Нападателят центрира, само че Густаво Бусато боксира. Топката стигна назад в Цветков, а той откри непокрития Гаюс Макоута, който шутира рисково, само че в навън.

След бурното начало играта се поуспокои и събитията минаха в средата на терена.

В 19-ата минута гостите получиха право да изпълнят заобиколен свободен удар в наказателното поле, откакто Валентин Антов върна топката за Бусато, а стражът я улови с ръце. Изпълнението на обстановката обаче бе доста едва. Върнат пас отвън пеналта откри Фуртадо, който е стреля, само че едва в купа от играчи.
Снимка: БГНЕС  ЦСКА не съумя да прекъсне серията си без победа и против Берое
Две минути по-късно Берое получи нов превъзходен късмет за попадение. Александър Василев центрира в наказателното поле на ЦСКА, където непокрит бе Макоута, който стреля от към точката за дузпа, само че право в Бусато.

В 23-ата минута Рафаел Енрике проби добре и откри новото попълнение на " алените " Джером Синклер, който обаче стреля в навън от комфортна позиция.

Само минута по-късно доста мощен удар на Петър Занев, от към 25 метра, бе избавен от Християн Василев.
Снимка: БГНЕС  ЦСКА не съумя да прекъсне серията си без победа и против Берое
В 34-ата минута старозагорци имаха нов късмет да излязат напред в резултата. Чудесен пробив направи Макоута, който мина през цялата отбрана на домакините и опита да шутира, само че в последния миг Петър Занев се хвърли на шпагат и съумя да предотврати следствията.

Четири минути преди края на първата част ЦСКА пропусна страховит късмет. След осъществяване на тъч отдясно на наказателното поле на Берое, Теди Мезаг не съумя да почисти добре с глава и топката попадна на крайници на Али Соу. Нападателят незабавно шутира от границата на дребната пеналтерия, само че топката мина на сантиметри от дясната греда на Василев.
Снимка: БГНЕС  ЦСКА не съумя да прекъсне серията си без победа и против Берое
Малко преди на постоянното време на първите 45 минути рисково центриране в наказателното поле на Берое не бе засечено нито от Джером Синклер, нито по-късно и от Соу.

Втората част на дуела стартира стремително за Берое, които откриха. Стив Фуртадо центрира отдясно към Макоута, който бе оставен непокрит в дребната пеналтерия и с глава изведе гостите напред.

ЦСКА незабавно се хвърли в предни позиции и имаше превъзходен късмет да изравни в 53-ата минута, когато Фуртадо се подхлъзна и разреши на Енрике да излезе самичък против вратаря, само че и футболистът на домакините се подхлъзна, позволявайки на Василев да улови топката.

 Все отново минута по-късно домакините изравниха. Новото попълнение на „ алените “ Адалберто Пеняранда центрира от корнер в наказателното поле на Берое където Валентин Антов с глава заби топката във вратата на Василев.

В 78-ата минута капитанът на Берое Александър Цветков се пребори добре отдясно на наказателното поле на ЦСКА, влезе в него и опита удар в близкия ъгъл, само че в навън.

Две минути по-късно Али Соу беше открит с дълго подаване отдясно в наказателното поле. Гамбиецът стреля, само че в ръцете на Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР