Отборите на Царско село и Левски играят при резултат 0:0

...
Отборите на Царско село и Левски играят при резултат 0:0
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Царско село удържа Левски, уникални пропуски за сините

Отборите на Царско село и Левски играят при резултат 0:0 в финален мач от 4-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е с начален час 21:00 и може да го гледате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В GONG.BG пък ще проследим развиването на срещата минута по минута.

При триумф за "сините " през днешния ден, отборът от стадион "Георги Аспарухов " ще се изравни на върха в класирането с първенеца Лудогорец, който през вчерашния ден стъпи изкривено в Пловдив и направи 1:1 с локалния Локомотив. Отборът на старши треньора Никола Спасов пък търси първата си победа в дебюта си в елита.

РАЗВИТИЕТО НА МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

Мачът стартира с предстоящ териториален напън за „ сините”, които взеха самодейността от първата минута. Въпреки продължителното притежаване на топката обаче, гостите не съумяха да затруднят съществено Иван Чворович в първия четвърт час на мача. Най-обрата обстановка направи Франко Мазурек, който самичък създаде ситуацията си. Той овладя на тъчлинията отляво, финтира защитник на домакините и напредна към наказателното поле. Мазурек стигна границата на пеналта и стреля с десния крайник, само че около левия непряк дирек.

В идващите минути последваха няколко забавни положения. Първото в 19-ата минута, когато Янис Каргас получи жълт картон, макар че фаулира откъсващия се самичък против вратаря Георги Минчев.

В 21-ата минута Дени Алар можеше да открие резултата в интерес на Левски, само че и той стреля неопределено. Нападателят се възползва от неточност на Веселин Минев в полето на „ сините”, пое топката от своята половина и откакто пробяга съвсем половината терен, стреля мощно с левия крайници под натиска на Мартин Кавдански, в навън.

В ответната офанзива още веднъж Минчев се опита да тормози защитата на Левски и принуди Райнов да го фаулира пред наказателното поле. Потърпевшият се нагърби с осъществяването на директния свободен удар, само че прати топката право в ръцете на Миятович.

До края на първата част футболистите на Левски направиха два неповторими пропуща. Първо Станислав Иванов не съумя да преодолее Чворович от страхотна позиция. Иван Горанов получи отдясно и откри Иванов в наказателното поле. Младокът финтира с лекост Мартин Кавдански на границата на вратарското поле, само че когато трябваше само да насочи топката във вратата, Иванов стреля неопределено в навън.

В продължението на първото полувреме, след нова офанзива отляво, топката бе центрирана пред Чворович, само че стражът плонжира и мазета. Коженото кълбо попадна на крайници на плеймейкъра Мазурек, който обаче стреля без подготовка и вместо към вратата, прати топката в тъч. След това осъществяване пристигна и почивката за двата отбора.

Царско село – Левски 0:0

стадион: "Васил Левски "

Царско село: 1. Чворович, 17. Даскалов, 3. Кавдански, 89. Евертон, 4. Марков, 6. Георгиев, 8. Уесли, 44. Кацаров,14. В. Минев, 11. Антуи,10. Минчев

Треньор: Никола Спасов

Левски: 1. Миятович, 20. Миланов, 19. Каргас, 22. Рейш, 4. Горанов, 77. Юруков, 70. Райнов,7. Паулиньо, 99. Ст. Иванов, 9. Алар, 10. Мазурек

Треньор: Петър Хубчев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР