Отборите на Царско село и Етър ще изиграят тази вечер

...
Отборите на Царско село и Етър ще изиграят тази вечер
Коментари Харесай

Царско село и Етър затварят кръга в efbet Лига

Отборите на Царско село и Етър ще изиграят довечера от 20 часа последния дуел от първия кръг в efbet Лига. Домакините са в серия от три следващи турнирни загуби в комплекса " Царско село " и ще се опитат да пресечен тази отрицателна серия.

Етър е измежду най-удобните противници на " царете " в елита, като воденият от Любослав Пенев тим има 1 победа и две равенства, а головата разлика от срещите посред им е 4:3.Срещу Етър Пенев евентуално няма да може да разчита на вратаря Джони Пласид, който несъмнено ще остане отвън групата заради травма.
 Етър без трима опитни играчи за старта на efbet Лига
Извън сметките поради санкции от баража против Септември са Уесли Ната и Симеон Мечев.Новите попълнения Мохамед Брахими, Дилън Мартенс, Салиф Сисе и Васил Божинов бяха картотекирани и се чака най-малко двама да са измежду титулярите.

Етър не идва в най-хубавото си положение. В последната си контрола болярите " отстъпиха с 0:3 пред Ботев Пловдив. Треньорът Петко Петков има персонални проблеми, а за похлупак двама от титулярите са отвън сметките поради санкции. Това са Яни Пехливанов и Божидар Кацаров.
 Царско село - Етър @@@

Очаква се в тяхно неявяване в центъра на отбраната да работят Георги Купенов и Пламен Крачунов. В центъра на терена ще си партнират Ивайло Михайлов, Даниел Пехливанов, Никола Колев и Антон Огнянов. Атаката ще водят Милчо Ангелов и Валентин Йосков.

Вероятни сформира:
Царско село: М.Иванов, Родригес, Даскалов, Марков, Георгиев, Галчев, Брахими, Манев, Васев, Христов, Будинов.
Етър: Иванов, Скерлев, Купенов, Крачунов, Илиев, Колев, Михайлов, Огнянов, Йосков, Пехливанов, Ангелов.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 1 кръг, вторник 11 август  Царско село 20:00предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР