Отборите на Тотнъм и Манчестър Сити си дават последния спор

...
Отборите на Тотнъм и Манчестър Сити си дават последния спор
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Тотнъм – Ман Сити, съставите

Отборите на Тотнъм и Манчестър Сити си дават последния спор за 25-ия кръг в Премиър лийг. Срещата е една от най-интересните в кръга, откакто опълчва Жозе Моуриньо против Хосеп Гуардиола. Манчестър Сити е втори с 51 точки преди старта на мача, като е на 22 точки зад водача Ливърпул (73), само че и мач по-малко. Тотнъм, от своя страна, е осми с 34 точки и упоритости за място в Топ 4. Четвъртият Челси има 41 пункта.

Срещата е с начален час 18,30 и ще може да я гледате по DIEMA SPORT 2, както и на онлайн-платформата PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG ще следи всичко от „ Тотнъм Стейдиъм” за вас.

Това ще е първа аудиенция за „ гражданите” на новата сцена на лондончани в Премиър лийг, откакто към този момент имат един мач на този стадион – четвъртфиналът от Шампионската лига през април.

Стивън Бергвайн дебютира за Тотнъм, като ще е дясно крило пет дни, откакто бе закупен от ПСВ Айндховен. Ерик Ламела остава на пейката. Джафет Танганга се връща на левия бек, заменяйки Райън Сесеньон, а Давинсон Санчес, който няма победа против Ман Сити от пет мача, заменя Ян Вертонген.

#THFC: Lloris (C), Aurier, Alderweireld, Sanchez, Tanganga, Winks, Lo Celso, Dele, Bergwijn, Son, Lucas.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР