Отборите на Торино и Сампдория направиха зрелищно реми 2:2 в

...
Отборите на Торино и Сампдория направиха зрелищно реми 2:2 в
Коментари Харесай

Торино и Сампдория направиха зрелищно реми

Отборите на Торино и Сампдория направиха зрелищно реми 2:2 в конфликта между тях от 9-ия кръг в Серия " А ". Двата отбора изиграха забавен мач с замяна на водачеството, а финалното тъждество сякаш бе най-справедливо.

Торино можеше да поведе още в 7-ата минута посредством Андреа Белоти, само че негов гол бе вярно анулиран поради засада. В 25-ата минута обаче нападателят въпреки всичко откри резултата, засичайки центриране на Вилфрид Синго.

В началото на втората част обаче Сампдория направи бърз поврат. В 54-ата минута един рикошет оказа помощ на Антонио Кандрева да напредне на скорост и да означи за 1:1. След това в 63-ата минута Кандрева с прелестен прехвърлящ пас изведе Фабио Куалярела зад отбраната, а той с изстрел от воле порази вратата за 1:2.

" Биковете " обаче не се предадоха и в 77-ата минута се добраха до равенството. При едно центриране от корнер Суахило Мейте с глава бе прецизен за крайното 2:2.

След този мач Торино остава на 17-ата позиция с 6 извоювани точки досега. Сампдория пък заема 11-ата позиция с 11 точки.

Серия А 9 кръг, понеделник 30 ноември  Торино 2:2краен резулат  Сампдория
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР