Отборите на Торино и Фрозиноне си спретнаха спектакъл в петък

...
Отборите на Торино и Фрозиноне си спретнаха спектакъл в петък
Коментари Харесай

Торино и Фрозиноне си спретнаха спектакъл в петък вечер

Отборите на Торино и Фрозиноне си спретнаха театър в петък вечер. Двата отбора се изправиха един против различен в мач от 8-ия кръг на Серия “А”, като срещата завърши с победа на домакините с 3:2. Това бе много прелестен за гледане мач, изпълнен с положения и обрати, само че “Биковете” демонстрираха, че са по-класният тим и справедливо взеха трите точки, като продължиха неприятната серия на своя противник от 6 следващи загуби.

Мачът стартира повече от добре за домакините, които поведоха в резултата в 20-ата минута. Тогава Томас Ринкон получи пред наказателното поле и с компактен удар по земя заби кълбото в мрежата за 1:0.

В 46-ата минута “Биковете” удвоиха преднината си. Удар на Симоне Дзадза от близко бе избавен от вратаря, само че Даниеле Базели довкара за 2:0.

Фрозиноне обаче не се съобщи и съумя да стигне до равнене. В 58-ата минута след центриране от корнер Едоардо Голданига бе изтърван на задната греда и вкара от дребен ъгъл за 2:1. След това в 64-ата минута Жоел Кембъл с меко центриране прати топката в пеналта, където Камило Чиано с глава я насочи във вратата за 2:2.

Торино незабавно се хвърли в офанзива и в 69-ата минута гол на домакините еб анулиран поради засада. Само две минути по-късно обаче те си върнаха преднината в резултата. Една неприятно изчистена топка попадна в Алекс Беренгер, който с хубав удар отвън наказателното поле означи за 3:2.

До края и двата отбора имаха положения, като “Биковете” удариха и греда посредством Суалихо Меите, само че до нови попадения не се стигна. Така Торино събра актив от 12 точки и излезе на 8-ото място в класирането. Фрозиноне пък остава на дъното с едвам 1 точка в актива си.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Серия А 8 кръг, петък 5 октомври  Торино 3:2краен резулат  Фрозиноне
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР