Отборите на Торино и Емполи завършиха наравно 1:1 на “Олимпико

...
Отборите на Торино и Емполи завършиха наравно 1:1 на “Олимпико
Коментари Харесай

Късно попадение на Торино заличи задна ножица на Дестро

Отборите на Торино и Емполи приключиха наедно 1:1 на “Олимпико Гранде Торино ” в ранния неделен мач от деветия кръг на Серия " А ". Така “биковете ” прекъснаха поредицата си от три загуби, само че нямат победа в последните си четири дуела.

Първото по-интересно събитие в мача пристигна още в 11-ата минута, когато основният арбитър сподели пряк червен картон на Антонио Санабрия за настъпване против Николо Камбиаги. Франческо Форнеау обаче се съветва с ВАР и реши да промени цвета на картона на жълт. В 23-тата минута Никола Влашич можеше да открие резултата за домакините, само че ударът му с глава след плонж срещна гредата. Шест минути по-късно Алексей Миранчук комбинира с Ола Айна и се разписа, само че ВАР анулира попадението му поради засада. В 43-тата минута заради същата причина не беше приет гол на съотборника му Санабрия.

Така се стигна до 49-ата минута, когато резервата Матия Дестро изненадващо даде задатък на гостите със задна ножица. “Граната ” се хвърлиха да търсят изравнително попадение и то пристигна тъкмо в 90-ата минута по леко чудноват метод. Тогава Гулиелмо Викарио не се намеси задоволително добре при центриране на Ян Карамо, а при последвалия опит за изчистване на Себастиано Луперто топката беше блокирана от Саша Лукич и мина голлинията за крайното 1:1.

Така Торино остава на десетата позиция в класирането с 11 извоювани пункта, а Емполи е с две места по-надолу с актив от 8 точки. 

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР