Отборите на Струмска слава и Септември (София) се изправят един

...
Отборите на Струмска слава и Септември (София) се изправят един
Коментари Харесай

Ще успее ли Струмска слава да поднесе голямата изненада?

Отборите на Струмска популярност и Септември (София) се изправят един против различен в четвъртфинален конфликт от шампионата за Купата на България. Двубоят е извънредно любопитен, защото двата отбора са в мъчно състояние. Футболистите на Владимир Димитров се намират на десето място във Втора професионална лига.
Тимът от Радомир има единствено две победи в последните пет срещи в шампионата. Столичани пък са на трето място в група " Б " на втората осмица. В първата среща от плейофите футболистите на Христо Арангелов приключиха 0:0 при гостуването си на Славия.

Лошата вест за Септември е, че няма победа в последните си пет мача.
" Въобще не се заблуждаваме, че ще ни е елементарно. Имаме си кадрови проблеми, които би трябвало да решаваме. Знаем, че в Радомир се играе и мъчно. Теренът също ще окаже въздействие. Не подценяваме никого, само че в случай че има логичност, то би трябвало Септември да е любимец в тази среща. Най-малкото, тъй като играем в по-горна футболна група. Ще се опитаме да спечелим този мач и да се класираме напред в шампионата. Изоставаме в класирането в Първа лига и ще се борим за личното си оцеляване, само че не сме се отказали, тъй като знаем, че тази цел е постижима ", съобщи Кристиян Добрев преди конфликта за Купата.
 Славия - Септември @@@
Домакините не могат да разчитат на опитните Александър Аспарухов и Димитър Петков. Треньорът Владимир Димитров се чака да заложи на Драгомир Петков на вратата и Евгениев, Николай Николов, Борислав Николов и Костов в отбрана. Танев и Младенов ще работят в средата на терена, а Тасев и Кирев ще бъдат на двете крила. Атаката ще води Кос, а зад тила му ще го поддържа Асате.

За Септември проблемите са в защита, където ще липсват осъдените Стилиян Николов и Георги Стоичков, както и контузения Александър Башлиев. С контузия е и нападателят Преслав Йорданов. Треньорът Христо Арангелов евентуално ще пусне в игра Георгиев под рамката и Стоянов, Дюлгеров, Бенга и Глишич в защита. Алвеш ще е опорен полузащитник. Галчев и Чандъров ще работят в средата на терена, а Русев и Димитров ще са на двете крила. Атаката ще бъде водена от Мандиангу.

Купа на България, 1/4-финал:

СТРУМСКА СЛАВА - СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ)

Вероятни сформира:

С. СЛАВА: Петков, Евгениев, Б. Николов, Н. Николов, Костов, Младенов, Танев, Тасев, Асате, Кирев, кос

СЕПТЕМВРИ : Георгиев, Стоянов, Дюлгеров, Бенга, Глишич, Алвеш, Русев, Галчев, Чандъров, Димитров, Мандиангу

Стадион: Градски, Радомир
Съдия: Владимир Вълков
Начало: 16:00 часа


МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР