Отборите на Славия и Царско село изиграха динамичен двубой, но

...
Отборите на Славия и Царско село изиграха динамичен двубой, но
Коментари Харесай

Славия и Царско село не намериха пътя към гола

Отборите на Славия и Царско село изиграха динамичен дуел, само че в последна сметка не съумяха да се победят, завършвайки при резултат 0:0 в откриващ мач от втория кръг от сезон 2021/2022 в efbet Лига. Гостите бяха по-близо до гола след удар в гредата на Луи Нганиони в 49-та минута.

Началните 15 минути показаха на феновете на стадион " Славия " много брак, само че макар всичките първите шансове бяха за домакините. В 12-та минута първи удар в мача насочи Тони Тасев, само че шутът мина много над вратата на Янко Георгиев.

Две минути по-късно Тасев опитва реакцията на Тасев, само че стражът се намеси с лекост. Последваха по-добри минути за Царско село, надлежно и неточни удари на Димо Бакалов и Христо Попадийн в 25-та минута.

В 34-та минута пристигна най-хубавия късмет за гостите. След неточност при разиграването Ален Стеванович получи топката от Мезу на границата на наказателното поле, стреля, само че Вуцов се намеси на равнище.

Пет минути по-късно Вуцов още веднъж трябваше да се намесва. Васил Шопов се завъртя по отличен метод в наказателното поле и стреля тъкмо, само че Вуцов избави с протегнат крайник.

Само няколко минути след началото на втората част Царско село се оказа най-близко досега в срещата до попадението. След офанзива по левия фланг топката стигна до другата страна на наказателното поле, където Луи Нганиони съумя да нанесе мощен удар в гредата на вратата на Славия.

Около 60-та минута " белите " насочиха три следващи удара в границите на към 2 минути, дело на Калоян Кръстев, Макрилос и Кирилов. И в трите случая обаче до гол не се стигна, а Янко Георгиев трябваше да направи единствено едно относително рутинно избавяне.

Осем минути по-късно Царско село за следващ път беше покрай попадението. След контраофанзива на гостите Миси Мезу получи на границата на наказателното поле и стреля, само че не откри задачата.

Червените продължиха да са по-активния отбор и три минути преди края можеше да стигнат до триумфа. Лукас Диас съумя да навлезе към вратата на Светослав Вуцов и насочи мощен удар, само че българският вратар се оправи на равнище.

В последна сметка попадение по този начин и не падна и дуелът приключи при делба на точките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР