Отборите на Славия и Черно море се изправят един срещу

...
Отборите на Славия и Черно море се изправят един срещу
Коментари Харесай

Черно море се надява лошата серия да спре на “Овча купел”


Отборите на Славия и Черно море се изправят един против различен в дуел от 17-ия кръг на efbet Лига. Това е директен конфликт сред два от тимовете, борещи се за място в топ 6. Те са залепени един до различен в класирането, като “белите” са с две точки пред “Моряците” на 6-ата позиция, до момента в който варненци са 7-и.

Черно море идва на “Овча купел” в София с вярата да спре отрицателната си серия от 3 следващи загуби. Трябва да признаем, че варненци имаха тежка стратегия преди паузата за националните тимове и провалите пристигнаха от съществени тимове като Локомотив (Пловдив), ЦСКА-София (0:2) и Етър (0:1). И през днешния ден обаче следва също толкоз тежко посещение за възпитаниците на Илиан Илиев, които ще би трябвало да покажат най-хубавото, на което са способни, с цел да си тръгнат с нещо от този конфликт.

Паузата в шампионата бе добре пристигнала и за Славия. Играчите на Златомир Загорчич също записаха два неприятни резултата в последните си две срещи с Локомотив (Пловдив) (1:1) и ЦСКА-София (0:1). Сега и те се надяват да се върнат на победния път.

През първия полусезон двата отбора не съумяха да излъчат победител в мача на “Тича”. Тогава срещата приключи при резултат 0:0. Общата статистика сред двата тима също е много изравнена. Славия има леко преимущество с 43 победи, 31 равенства и 35 загуби.

Домакините през днешния ден ще бъдат без трима основни футболисти. Наказани са Карабельов и Шоколаров, а Томбак е контузен. Така единайсеторката се чака да бъде формирана от Георгиев на вратата и пред него Патев, Виячки, Гамаков и Попадийн в отбрана. Узунов и Бенгюзов ще са опорни полузащитници, а Тасевски ще бъде плеймейкър. Йомов и Иванов ще стартират на двете крила, а офанзивата ще води Кирилов.

В Черно море проблемите са с контузени. Аут от състава са Ндонгала, Нягу, Дюлгеров и Енчев. Предполага се, че Илиан Илиев ще излезе с Митрович под рамката и Попов, Димов, Хантакиас и Панов в защита. Панайотов, Родриго и Андраде ще са тримата в средата на терена. В офанзива пък ще се разчита на Илиев, Минчев и Иса.

efbet Лига, 17 кръг:

СЛАВИЯ - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

СЛАВИЯ: Георгиев, Патев, Виячки, Гамаков, Попадийн, Бенгюзов, Узунов, Тасевски, Йомов, Иванов, Кирилов

Ч. МОРЕ: Митрович, попов, Димов, Хантакиас, Панов, Андраде, Родриго, Панайотов, Илиев, Иса, Минчев

Стадион: “Славия”, София

Съдия: Радослав Гидженов

Начало: 12:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 17 кръг, събота 23 ноември  Славия 12:30предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР