Отборите на Шалке 04 и Порто завършиха наравно 1:1 на

...
Отборите на Шалке 04 и Порто завършиха наравно 1:1 на
Коментари Харесай

Шалке и Порто стиснаха ръце за по точка

Отборите на Шалке 04 и Порто приключиха наедно 1:1 на старта на Шампионската лига. В мача от Група “D” на конкуренцията двата отбора предложиха доста борба по терена и забавните положения пред двете порти, макар двата гола, не бяха изключително доста. Все отново гостите от Португалия могат да съжаляват повече, че не си потеглиха с три точки, защото пред първата част пропуснаха дузпа. Попаденията паднаха след почивката, като първо Бреел Емболо откри за домакините, а Отавио изравни от бялата точка.

В началото на първата част се случи най-интересното нещо преди почивката. В 12-ата минута Налдо игра с ръка в наказателното поле и съдията отсъди дузпа в интерес на “драконите”. Зад топката застана Алекс Телес, само че вратарят на домакините Ралф Феерман отрази удара му. В идващите минути двата отбора се отдадоха на битка в средата на терена.

Втората част стартира като края на първата, само че в средата на полувремето играта се раздвижи. Така в 64-ата минута Шалке издебна своя миг и след скоростна контраофанзива Уестън Маккени изведе Емболо на чиста позиция, който някак съумя да прокара топката във вратата около бранители и вратари. След гола Порто се активизра и съумя да стигне до нова дузпа, като още веднъж причинител на нарушаването бе Налдо. Този път зад топката застана Отавио и не сбърка и по този начин оформи крайното 1:1. Шампионска Лига 1 кръг, вторник 18 септември  Шалке 04 1:1краен резулат  Порто
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР