Отборите на Севиля и Манчестър Юнайтед завършиха 0:0 в първия

...
Отборите на Севиля и Манчестър Юнайтед завършиха 0:0 в първия
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и Севиля оставиха всичко за реванша


Отборите на Севиля и Манчестър Юнайтед приключиха 0:0 в първия конфликт между тях от осминафиналите в Шампионската лига. Пред близо 40 000 фенове на „ Рамон Санчес Писхуан “ двата отбора изиграха забавен дуел, в който обаче липсваха попаденията.

Като цяло по-активният тим на терена в огромни интервали на срещата бе този на домакините, които сътвориха редица обстановка пред вратата на Юнайтед. Стражът на „ алените дяволи “ Давид де Хеа обаче още веднъж бе на познатото високо равнище и запазвайки мрежата си си " суха " за 19-и път през сезона. Особено впечатляваща беше намесата му в края на първата част, когато отрази удар с глава от близко на Луис Муриел.



От друга страна в нахлуване играчите на Жозе Моуриньо за следващ път не впечатлиха с изявите си, като доста постоянно нападателите на отбора оставаха изолирани в предни позиции и рядко стигаха до чисти положения за гол. В последна сметка изходът от този конфликт ще бъде решен след реванша на „ Олд Трафорд “ след три седмици.

В другия мач, игран довечера Шахтьор Донецк стигна до домашен триумф с 2:1 над Рома. Въпреки че намиращият се в страхотна форма халф на „ вълците “ Ченгиз Юндер даде преднина на своя отбор в 41-ата минута, след почивката украинците стигнаха до цялостен поврат след попадения на Факундо Ферейра (52‘) и Фред (71‘).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР