Отборите на Севиля и Алавес се изправят един срещу друг

...
Отборите на Севиля и Алавес се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Ще гледаме ожесточена схватка за Шампионската лига на Санчес Писхуан

Отборите на Севиля и Алавес се изправят един против различен довечера в парещ конфликт, който ще даде нов образ на битката за присъединяване в Шампионската лига. Двата отбора ще кръстосат мечове на “Рамон Санчес Писхуан”, като успеха несъмнено е по-важна за южняците. Хетафе взе точка при гостуването си на Еспаньол и за момента държи четвъртото място с три точки пред баските и с четири пред състава от Андалусия.

Титулярният вратар на “бяло-червените” Томаш Вацлик не подготвен за срещата. Габриел Меркадо и Андре Силва също ще липсват от състава на домакините. Голмайсторът на севилци Висам Бен Йедер обича да бележи на Алавес, като отборът от Витория е втората най-любима жертва на стрелеца - пет гола в пет срещи.

“Ще запазим игровата си философия и против Алавес. Двубоят е доста забавен. Всички мачове са доста сложни и би трябвало да сме мощни психически”, съобщи Капарос на конференция преди мача.

“Бяло-сините” ще бъдат без полузащитника си Ману Гарсия, който е осъден поради насъбрани картони. Извън сметките на Абелардо Фернандес е и бранителят Гийермо Марипан. Родриго Ели се завърна на терена в събота след седеммесечно лекуване на травма. Кадровите проблеми ще принудят експерта още веднъж да заложи на Ели.
@JoaquinCaparros espera poder recuperar a varios de los tocados mañana en el #SevillaFCAlavés.

Aquí sus declaraciones https://t.co/aY8AmBN6ky#vamosmiSevilla #WeAreSevilla pic.twitter.com/MeFCDNDHxm
— Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) April 3, 2019 Евентуална точка за Алавес ще разреши на отбора от " Мендисороса " да остане пред Севиля в яростния спор за евроместата. " Този сезон тимът съумя да изкачи доста високи върхове. Ще продължим да се борим да стигнем допустимо най-далеч в фантазиите си ", показа наставникът на гостите.

Abelardo: " Este año el equipo ha conseguido retos muy importantes ".

full https://t.co/5ntLf1Sfq2#SevillaAlavés #GoazenGlorioso pic.twitter.com/wWOTyJBiJa
— Deportivo Alavés (@Alaves) April 3, 2019 Битката на “Рамон Санчес Писхуан” е довечера от 20:30 часа. Примера дивисион 30 кръг, четвъртък 4 април  Севиля 20:30предстои  Алавес
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР