Отборите на Септември и Лудогорец се изправят един срещу друг

...
Отборите на Септември и Лудогорец се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Лидерът във Втора лига ще се опита да изненада Лудогорец за Купата на България

Отборите на Септември и Лудогорец се изправят един против различен в осминафинален дуел от Купата на България. " Орлите " са безспорен любимец против водача във Втора лига.

Очакванията са, че Станислав Генчев ще заложи измежду титулярите на огромна част от футболистите, които получават по-малко шансове за изява. Това е за звездите Марселиньо, Вандерсон, Лукоки и други да бъдат съхранени за идните значими мачове на разградчани от шампионата и Лига Европа.
 Във Ференцварош се заканиха на Лудогорец
Във Ференцварош се заканиха на Лудогорец

" Трябва да създадем всичко допустимо, с цел да победим "

В игра се чака да се завърне и бразилският вратар Ренан. Припомняме, че в края на септември той беше опериран от херния.

Септември е в серия от седем следващи победи, като момчетата на Милен Радуканов са безпределно окуражени да се потвърдят против футболния хегемон на България.

" Заради снеговалежа теренът няма да е в най-хубавото си положение, което ще изравни ненапълно силите с Лудогорец ", разяснява пред " Меридиан мач " спортният шеф на столичани Кристиян Добрев.
 Джоди Лукоки е Футболист №1 за ноември съгласно InStat
Джоди Лукоки е Футболист №1 за ноември съгласно InStat

Звездите на Ботев (Пд) Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов допълват призовата тройка

" Ще играем с всички титуляри, тъй като идващият ни мач е чак в неделя и има време за възобновяване. Наясно сме, че надали ще спечелим Купата на България, само че за какво да не отстраняваме Лудогорец? Преди година стигнахме до полуфиналите. Треньорът ще приготви тима и съгласно мен ще сме подготвени и за продължения, и за дузпи ", разяснява още шефът на водача във Втора лига.

Главен арбитър на срещата е Георги Николов, с помощници Владимир Велев и Борислав Колев. Делегат на БФС е Николета Вълкова, а работата на реферите зорко ще следи Кирил Лозанов.
 Клаудиу Кешеру: Вероятността да остана в Лудогорец е 80%
Клаудиу Кешеру: Вероятността да остана в Лудогорец е 80%

Нападателят получи влиятелна премия в Румъния
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР