Отборите на Сампдория и Дженоа не успяха да излъчат победител

...
Отборите на Сампдория и Дженоа не успяха да излъчат победител
Коментари Харесай

Не зачетоха гол на Гълъбинов в дербито на Генуа

Отборите на Сампдория и Дженоа не съумяха да излъчат победител в дербито между тях от 31-ия кръг на Серия “А”. Мачът на “Мараси” не донесе предстоящото представление и приключи при резултат 0:0. Българският нападател на “Грифоните” Андрей Гълъбинов се появи в игра в края на мача и бе на косъм да донесе триумфа на своя отбор, като означи гол, който обаче не бе зачетен поради засада.

Иначе мачът имаше заряд и положения пред двете порти. В началото Сампдория стартира по-добре и първо в 7-ата минута удав на Денис Прает мина на сантиметри над вратата. Пет по-късно Лукас Торейра стреля неопределено от фаул.

В 14-ата минута и символичните посетители стигнаха до първата си добра опция. Лука Ригони стреля от границата на наказателното поле бе избавен от Емилиано Вивиано.

В самия завършек на полувремето Джанлука Капрари стреля рисково, само че Матия Перин избави.

В 49-ата минута още веднъж Торейра се озова на стрелкова позиция, само че прати топката настрана от вратата.

В 80-ата минута Карол Линети стреля мощно от към 25 метра, Перин избави, а по-късно и Капрари опита да довкара отбиатта топка, само че и той не съумя да преодолее вратаря.

#SampGenoa finishes goalless but we remain in the hunt for a European spot pic.twitter.com/lS7KK1ASK2
— Sampdoria English (@sampdoria_en) April 7, 2018
В 88-ата минута Гълъбинов влезе на мястото на Джанлука Лападула и единствено две минути по-късно получи пас в наказателното поле и без закъснение прати топката в мрежата. За негово страдание той бе в засада и това не остана неусетно за съдиите, които не признаха гола.

И двата отбора имаха искания за неотсъдени дузпи в хода на мача, само че съдията Давиде Маса по никакъв метод не се повлия и по този начин и не уточни бялата точка.

След това реми Сампдория се намира на 9-ото място в класирането с 48 точки. Дженоа пък заема 12-ото място в класирането с 35 извоювани точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Серия А 31 кръг, събота 7 април  Сампдория 0:0краен резулат  Дженоа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР