Отборите на Рома и Лацио завършиха 1:1 пред пълните трибуни

...
Отборите на Рома и Лацио завършиха 1:1 пред пълните трибуни
Коментари Харесай

Фрапантна грешка на вратаря на "Рома" подари точка на "Лацио"

Отборите на " Рома " и " Лацио " приключиха 1:1 пред цялостните трибуни на " Олимпико " в огромното дерби на Рим от 21-ия кръг на италианската Серия " А ". И двете попадения паднаха след вратарски неточности, само че стражът на " вълците " Пау Лопес направи голям гаф, който в последна сметка донесе точка за " орлите ".

В 26-ата минута албанският вратар на " Лацио " Томас Стракоша излезе неразчетено и капитанът на " джалоросите " Един Джеко се разписа с глава след центриране на Браян Кристанте. Това бе гол №99 за босненеца с екипа на " Рома " и 71-и в състезание.

Снимка: Reuters

До този миг символичните домакини имаха тотално предимство по повод владението на топката, а малко след гола пропуски направиха Джеко и Юндер.

Вратарят на " вълците " Пау Гомес подари точката на гостите по смешен метод. Испанецът първо мазета топката нагоре от аутлинията, след което мазета още един път неприятно от голлинията и попречи на Крис Смолинг да почисти. Франческо Ачерби се възползва и от един метър изравни с петото си попадение за " орлите ".

Снимка: Reuters

Минута преди края на първата част Пелегрини можеше още веднъж да изведе " Рома " напред в резултата, само че след шута му от към 20 метра топката се отби в лявата греда на Стракоша.

Така " Рома " остава на четвърта позиция с 39 точки, а " Лацио " е трети с 46 и на 2 зад " Интер ". Лидер е " Ювентус " с 51 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР