Отборите на Реймс и Страсбург завършиха при резултат 0:0 в

...
Отборите на Реймс и Страсбург завършиха при резултат 0:0 в
Коментари Харесай

Палачът на Локо спука гуми в Лига 1

Отборите на Реймс и Страсбург приключиха при резултат 0:0 в дуел от втория кръг на френската Лига 1. Палачът на българския Локомотив Пловдив по този начин и не съумя да откри своя темп в гостуването си на Реймс и пропусна да вземе цялостния комплект точки.

Скучноватото първо полувреме включваше единствено едно същинско състояние и то беше на сметката на Страсбург. Гостите получиха опция да изпълнят директен свободен удар от към 25 метра, а зад топката застана Йонас Мартен, който пласира прекрасен удар, минал на сантиметри от десния дирек на вратата на Реймс.

Гостите продължиха да са по-активния тим, като в 61-та минута състояние получи атакуващия халф Александър Дику, само че ударът му беше париран от стража на Реймс Предраг Райкович.

В края на дуела гостите си помислиха, че успеха е за тях, откакто означиха гол в 93-та минута на мача. Това обаче се оказа къса наслада, защото съдийската бригада анулира гола заради засада.

Така Страсбург събра 2 точки след 2 ремита в първите два мача от акцията, до момента в който Реймс има 4 пункта, след успеха с 2:0 при гостуването на Марсилия в първия кръг от сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР