Отборите на Реал Сосиедад и Манчестър Юнайтед се изправят един

...
Отборите на Реал Сосиедад и Манчестър Юнайтед се изправят един
Коментари Харесай

Второто място не е опция за Реал Сосиедад и Манчестър Юнайтед

Отборите на Реал Сосиедад и Манчестър Юнайтед се изправят един против различен в финален дуел от груповата фаза на Лига Европа. Победата е наложителна за селекцията на Ерик Тен Хаг, в случай че " алените дяволи " желаят да изпреварят испанците и финишират преди всичко в крайното класиране.

Втората позиция не е желателна и от двата състава, защото значи спомагателен плейоф в конкуренцията, където към този момент се включват и отпадналите тимове от Шампионската лига, измежду които са Ювентус и Барселона...

Мачът ще бъде управителен от най-хубавия български арбитър Георги Кабаков.
 Роналдо не прости! Португалецът унижи Гари Невил на
Роналдо не прости! Португалецът унижи Гари Невил на " Олд Трафорд " (ВИДЕО)

Преди няколко дни Кристиано Роналдо беше грубо подложен на критика от легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил

Домакините от Испания са първи с 15 точки в групата и са позволили едвам един гол в шампионата, като даже и тъждество през днешния ден ще ги остави на първа позиция.

Сосиедад има едвам една загуба като хазаин в последните си шест мача във всички шампионати. Срещата пропущат Андер Баренечеа, Такефуса Кубо, Мартин Меркеланс, Айхен Муньос, Микел Оярсабал, Умар Садик и Давид Силва, като всички лекуват травми. Първата среща сред тези два тима бе извоювана от испанците с 1:0 на " Олд Трафорд ".

" Червените дяволи " стартират да напипват правилния темп при новия треньор Ерик загар Хаг и към този момент са непобедени в 8 мача във всички шампионати.
 Георги Кабаков ще свири на Реал Сосиедад и Манчестър Юнайтед
Георги Кабаков ще свири на Реал Сосиедад и Манчестър Юнайтед

И двата тима са се класирали за идната фаза на Лига Европа

Аут за мача са Антони, Рафаел Варан и Антони Марсиал заради разнообразни контузии, а Джейдън Санчо е болен и се чака също да не вземе присъединяване в срещата.

Мачът е с начален час 19:45 и може да я гледате онлайн по MAX Sport 3.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР