Отборите на Реал Сосиедад и Лас Палмас завършиха без победител

...
Отборите на Реал Сосиедад и Лас Палмас завършиха без победител
Коментари Харесай

Лас Палмас не се даде на Реал Сосиедад

Отборите на Реал Сосиедад и Лас Палмас приключиха без победител в дуела между тях от 13-ия кръг на Ла Лига. Срещата на “Сан Мамес” в Сан Себастиан завърши при резултат 2:2. Реал Сосиедад е седми в класирането с 19 точки, а Лас Палмас постави завършек на серията си от 8 следващи загуби, само че извоюваната през днешния ден точка не помога изключително на отбора, който е 19-и с едвам 7 точки.

В 21-ата минута Тана Домингес съумя да изведе Лас Палмас напред в резултата с добавка с глава съвсем от голлинията. Десет минути по-късно Вилиан Жозе изравни с доста прекрасен гол. Той овладя топката на гърди след пас отляво, навлезе в наказателното поле на отбора от Канарските острови и с мощен шут опъна мрежата зад Раул Лисоаин.

В 62-ата минута Аднан Янузай бе оставен самичък в наказателното поле на Лас Палмас от отбраната на гостите и с обмислен удар изпрати топката в мрежата за 2:1. Баските обаче не съумяха да задържат задатъка си в резултата. Само 4 минути след попадението на Янузай Жонатан Виера изравни. Стражът на домакините Херонимо Руи пресече с глава отвън наказателното си поле извеждащ пас към състезател на Лас Палмас, само че насочи топката право към Виера, който с акуратен прехвърлящ удар бе прецизен за 2:2.

В добавеното време Алваро Одриосола от Реал Сосиедад получи втори жълт, надлежно червен картон.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 13 кръг, неделя 26 ноември  Реал Сосиедад 2:2краен резулат  Лас Палмас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР