Отборите на Реал Мадрид и Селта играят при 2:0 в

...
Отборите на Реал Мадрид и Селта играят при 2:0 в
Коментари Харесай

Реал Мадрид - Селта 2:0

Отборите на Реал Мадрид и Селта играят при 2:0 в среща от 28-я кръг на Примера. Иско откри в 62-ата минута. Бейл удвои в 77-ата.

В първия си мач след завръщането Зинедин Зидан направи радикални промени в състава на " лос бланкос ". Позабравените от Сантиаго Солари Кейлор Навас, Марсело, Иско и Марко Асенсио получиха късмет като титуляри. Френският експерт заложи на скица без характерен опорен полузащитник, а подреди офанзивно трио зад Карим Бензема: Асенсио, Иско и Гарет Бейл, като уелсецът зае позиция по левия фланг. Наставникът на " небесносините " Фран Ескриба подреди 4-2-3-1 с изнесен напред Максимилиано Гомес.

В 16-ата отборът от Виго изпусна първа в действителност добра голова опция. Макси Гомес беше оставен да стреля с глава от седем метра, а Кейлор Навас следеше деликатно обстановката и реагира ослепително, избивайки над гредата. След малко мъртвило последва отдалечен шут на Тони Кроос в 27-ата минута. Германският халф реши да стреля от 25 метра и качи топката мъничко над гредата.

В 30-ата Бензема не сполучи със задна ножица и кълбото стигна до Бейл, който шутира с предна ножица, нацелвайки напречната греда. При опита за добавка Асенсио беше изпреварен. В 34-ата Софиан Буфал се снабди с отлична опция за удар, само че топката не стигна до вратата. В 36-ата Марсело изненада с великолепен отдалечен диагонален шут, при който вратарят на Селта се хвърли и мазета ефектно. При последвалия корнер Рамос още веднъж беше изтърван и никой не разбра по какъв начин топката не влетя в мрежата. Тя облиза гредата от външната страна.

В 41-ата Асенсио беше арестуван на ръба на наказателното поле, само че не последва сигнал. Съдията зачака известно време за сигнал от ВАР помощниците, само че по този начин не последва, защото в случай че има нарушаване, то е отвън наказателното поле.

В 45-ата Бейл нанесе мощен лакът в лицето на Кевин Васкес. Повторенията демонстрираха в действителност мощен удар в носа на бранителя на Селта. Съдиите от ВАР стаята обаче не алармираха за възможен червен картон и британецът се отърва с жълт.

В 51-ата минута Иско получи остроумен пас в наказателното поле. При опита си за бърз удар малагийският халф беше блокиран. В 55-ата Лука Модрич прати топката в мрежата с удар от 22 метра. Повторенията демонстрираха, че Рафаел Варан е в очевидна засада и в последния миг прави придвижване, с цел да избегне топката. След ревизиране на видеоповторение съдията Мартинес Мунуера анулира попадението, защото френският защитник е повлиял на обстановката.

В 62-ата домакините стигнаха до попадение. Асенсио доста хитро плъзна топката сред двама, с цел да изведе Бензема. Френският нападател подаде в дребното наказателно поле, където Иско стигна до топката и от близко я вкара в мрежата - 1:0. Останаха подозрения за засада на Бензема и по тази причина съдията изчака дали ще има сигнал за видеопреглеждане. В последна сметкаголът остана.

В 67-ата Бейл потегли фронтално против вратата, само че загуби равновесие във значимия миг и ударът му не се получи. Гостите смъкнаха гарда след гола. В 77-ата Гарет Бейл удвои. Уелсецът получи подаване от Марсело, бранител на галиския отбор се подхлъзна и Бейл означи с удар с десния крайник от 13 метра - 2:0.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР