Отборите на Реал Бетис и Хетафе завършиха 1:1 в мач

...
Отборите на Реал Бетис и Хетафе завършиха 1:1 в мач
Коментари Харесай

Хетафе не успя да надвие деветима от Реал Бетис

Отборите на Реал Бетис и Хетафе приключиха 1:1 в мач от четвърти кръг на Ла Лига. Хетафе поведе в срещата посредством гол на Хайме Мата в 15-ата минута, а в 73-ата Хоакин изравни за Реал Бетис и оформи крайния резултат. Отборът на Реал Бетис приключи срещата с деветима представители, откакто получи два червени картона.

Още в 13-ата минута Хетафе получи дузпа, откакто Антонио Бараган нокаутира собствен противник с жестоко влизане. Съдията на мача обаче реши да прегледа обстановката благодарение на ВАР, само че въпреки всичко удостовери първичното си решение. Въпреки паниката Хайме Мата осъществя от дузпа, пращайки неспасяемо топката от дузпа в горния десен ъгъл.

В средата на първото полувреме Уилям Карвальо извърши нарушаване, с цел да прекъсне офанзивата на собствен опонен, и получи устно предизвестие от съдията. Малко по-късно обаче Омар Гонсалес получи сигнал в ухото си и прекъсна играта, с цел да ревизира посредством обстановката благодарение на ВАР, след което сподели пряк червен картон на футболиста на Бетис.

В края на първата част отбраната изпусна Хорхе Молина, който стреля от вътрешността на наказателното поле, само че Йоел Роблес бе на вярното място и избави удара.

В 72-ата минута съдията Омар Гонсалес отсъди фаул, откакто футболистът на Хетафе Даконам Джене повали противник на тревата. След безпорядък в наказателното поле, съдията отсъди дузпа за Бетис. Хоакин се ускори към топката, спря се и изчака Давид Сориа да се хвърли преди да забие топката в долния десен ъгъл на вратата.

В 88-ата минута Хетафе означи гол, само че съдията даде сигнал за обзор посредством ВАР и реши, че няма гол.

В добавеното време на срещата Лорен получи пряк червен картон след ужасяващо влизане.

Така Реал Бетис заема 15-а позиция в класирането с 4 точки от 4 изиграни мача, а Хетафе е на 18-о място с точка по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР