Отборите на Португалия и Испания не успяха да излъчат победител

...
Отборите на Португалия и Испания не успяха да излъчат победител
Коментари Харесай

Гредите попречиха на Португалия да надвие Испания

Отборите на Португалия и Испания не съумяха да излъчат победител в другарски мач, игран на " Жозе Алваладе " в Лисабон. Срещата приключи при резултат 0:0. Домакините обаче повече могат да съжаляват, че не взеха успеха, защото имаха повече и по-добрите положения в мача, а също така на два пъти и гредите им попречиха да отбележат.

През първата част Испания сътвори по-интересните рискове. Още в 3-ата минута гостите можеха да поведат, само че Жерард Морено от близко направи страховит пропуск.

Десет минути по-късно Дани Олмо насочи прецизен, само че слаб удар в ръцете на вратаря. В 19-ата минута още веднъж Морено обстрелва вратата на противника, само че този път топката профуча до дясната греда.

Португалия обаче може доста да съжалява, че не стигна до триумфа през втората част. В 53-ата минута Кристиано Роналдо насочи бомбен шут, който се отби от напречната греда.

В 66-ата минута съвсем по еднакъв метод и Ренато Санчес стреля от границата на пеналта, като топката се отби от напречната греда и тупна върху голлинията.

След това и " Ла Фурия " пропусна отлична опция. В 72-ата минута Арман Траоре напредна до аутлинита и върна към точката на дузпата, където Олмо стреля от придвижване, само че Руи Патрисио направи ослепително избавяне.

В добавеното време на дуела шансът още веднъж не бе с домакините. При едно центриране от корнер Нелсон Семедо продължи с глава към Жоао Феликс, който от близко не съумя да засече кълбото във вратата.

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР