Отборите на Португалия и Холандия се изправят един срещу друг

...
Отборите на Португалия и Холандия се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Кръгли нули след първата част на Португалия - Холандия

Отборите на Португалия и Холандия се изправят един против различен във финала в новосформирания от УЕФА шампионат Лига на нациите. Двубоят на стадион „ До Драгао” в Порто е с начален час 21,45, а в Gong.bg ще го проследим онлайн.

Главен рефер на мача е испанецът Алберто Ундиано Майенко, за който това ще бъде последният дуел в кариерата му на арбитър.

В полуфиналната фаза Португалия в профил Швейцария, до момента в който Холандия надви над Англия. В мача за третото място по-рано през днешния ден, „ трите лъва” победиха Швейцария след осъществявания на дузпи.

Най-интересните фотоси от конфликта на "До Драгао "

Първото полувреме на стадион „ До Драгао” мина под диктовката на домакините от Португалия, които бяха надалеч по –активния отбор. Възпитаниците на селекционера Фернандо Сантош бяха тези, които сътвориха по-интересните и рискови положения през първата част, само че шансът бе на страната на „ лалетата”. Яспер Силесен, който записа своя мач номер 50 за националния отбор на Холандия се отличи с няколко положителни намеси, с които предотврати разкриване на резултата.

Най-активен в редиците на Португалия несъмнено бе Бруно Фернандеш, който най-често тормозеше защитата на холандците отдясно. Именно след два негови удара, Силесен трябваше да се намесва решаващо, а при третия топката профуча на сантиметри от напречната греда.

От своя страна „ лалетата” мъчно проведоха положителни офанзиви, а първият им корнер в мача пристигна едвам в предпоследната минута на първото полувреме.

21:45 Начало на мача.

2' Първите две минути от дуела минават напълно под контрола на холандците.

4' Претенции за дузпа от страна на домакините. Бернанрдо Силва бе съборен в наказателното поле на "лалетата ", само че реферът Майенко бе безапелационен, че нарушаване против португалеца няма. Повторенията демонстрираха, че решението на испанския арбитър е безусловно вярно.

 Португалия - Холандия
източник: Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР