Отборите на Пари Сен Жермен и Монако играят при резултат

...
Отборите на Пари Сен Жермен и Монако играят при резултат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Пари Сен Жермен - Монако 0:1, уникален пропуск на Мбапе

Отборите на Пари Сен Жермен и Монако играят при резултат 0:1 в едно от дербитата от четвъртия кръг на френската Лига 1. Срещата на стадион „ Парк де Пренс “ започва в 21:45 часа и ще може да го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим всичко най-интересно от конфликта.

Парижани стартираха чудесно сезона с три победи от три мача и имат цялостен актив от точки досега. „ Монегаските “ пък имат по една победа, тъждество и загуба, което им отрежда място в средата на класирането и 4 точки.

През предишния сезон двата отбора си размениха по една победа. Шампионите завоюваха с 3:0 вкъщи, до момента в който Монако надви с класическото 3:0 на „ Стад Луи II “.

/ /

След относително спокоен първи четвърт час монегаските избухнаха. Головин изведе Фоланд самичък против Донарума и някогашният състезател на Байер Леверкузен прониза вратата на парижани. 

За жал на гостите и наставника Филип Клеман, Фоланд трябваше да напусне терена поради травма едвам 7 минути след попадението си.

Към края на полувремето Килиан Мбапе на два пъти имаше късмет да изравни резулатата. В първия случай суперзвездата стигна единствено до корнер, а при втората обстановка стреля от няколко метра, само че бранител мазета току пред голлинията на Нюбел.

В даденото от съдията продължение на първата част Меси откри гредата зад немския пазач, а Мбапе за трети път не съумя да се разпише. Световният първенец откри страничната греда на празна врата от единствено няколко метра.

LIVE |

0:1 Кевин Фоланд 20`

Лига 1, 4-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР