Отборите на Пари Сен Жермен и Бордо играят при в

...
Отборите на Пари Сен Жермен и Бордо играят при в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ПСЖ 2:0 Бордо, Неймар удвои аванса на парижани

Отборите на Пари Сен Жермен и Бордо играят при в конфликт от 28-ия кръг на френската Лига 1. Килиан Мбапе откри в 24-ата, а Неймар удвои в 52-ата минута. Двубоят на „ Парк де Пренс “ може да го наблюдавате в директно предаване по NOVA SPORT .

Парижани ще се опитат да заличат отпадането си от Шампионската лига по-рано тази седмица с победа през днешния ден, която ще ги приближи още повече до единствения трофей, който могат да завоюват през този сезон, а точно купата от Лига 1. Тимът на Маурисио Почетино е водач с 62 точки, с 12 повече от втория Ница.

Жирондинци пък са последни в класирането с 22 точки, на две от мястото за плейоф за оцеляване и всяка точка през днешния ден ще бъде от изключителна значимост в борбата им за оцеляване.

/ /

Гостите стартираха мощно и още преди да са изтекли Реми Один нанесе рисков ицстрел от отдалеченост, само че Кейлор Навас плонжира в долния си ляв ъгъл и мазета в ъглов удар. След осъществяването му Жуниор Онана игра с глава на първа греда и насочи топката към далечния ъгъл, където пък Уи-джо Хуанг се размина да нправи добавка от метър пред вратата.

В 12-ата минута ПСЖ провежда добра контраофанзива, при която Неймар беше изведен отляво зад отбраната в половината на "жирондинци ", само че вратарят Пусе излезе прозорливо отвън наказателното си поле и направи отличен шпагат, като по този начин предотврати заплахата.

Постепенно домакините се настаниха в половината на своя съперник, а в 21-ата минута Неймар стреля от рисков директен свободен удар на добра позиция, само че над вратата на Бордо.

ПСЖ съумя да открие резултата в 24-ата минута след чудесна тройна композиция. Лионел Меси откри Джорджиньо Вайналдум пред дъгата на наказателното поле, който пък с едно допиране изведе Килиан Мбапе отдясно в пеналтерията. Световният първенец пък нанесе мощен удар без забяване и не остави шансове на Пусе за 1:0.

A fine finish from ⭐️ |
— Paris Saint-Germain (@PSG_English)
В 35-ата минута Неймар започва рискова офанзива за домакините, комбинира с Мабпе на левия фланг, който напредна към наказателното поле и нанесе удар към далечния ъгъл, само че в навън.

HALF-TIME: 1-0 Bordeaux 's goal the difference at the break ⚽️ |
— Paris Saint-Germain (@PSG_English)
LIVE |

1:0 Килиан Мбапе 24'

2:0 Неймар 52'

Лига 1, 28-и кръг

Стартови сформира на двата тима:

Today's starting 1⃣1⃣!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР