Отборите на Парагвай и Катар направиха хикс – 2:2 в

...
Отборите на Парагвай и Катар направиха хикс – 2:2 в
Коментари Харесай

Красиви голове, дузпа и ВАР за хикс на Парагвай - Катар

Отборите на Парагвай и Катар направиха хикс – 2:2 в дуел от Група В на Копа Америка. Двата отбора взеха по точка и разделят второ-трето място във краткотрайното класиране. Начело е Колумбия с 3 точки след успеха над Аржентина на старта, а Меси и компания са четвърти все още в Група В с 0 точки.

Оскар Кардосо от дузпа в 4-ата минута и Дерлис Гонсалес в 56-ата, а за Катар в границите на 9 минути през второто полувреме вкараха Алмоез Али в 68-ата и Буалем Хухи в 77-ата минута.

Парагвай взе рано рано задатък на мача в Рио де Жанейро. Петро Мигел Корея игра с ръка в наказателното поле в 3-ата минута и парагвайците получиха правото да изпълнят дузпа. Оскар Кардосо бе прецизен от бялата точка и по този начин още в 4-ата минута Парагвай към този момент водеше с 1:0.

Катар търсеше своите шансове, като в 16-ата минута Алмоез Али получи добър пас и стреля, само че бе неакуратен. В 25-ата Тарик Салман нахлу в наказателното поле и падна, само че дузпа нямаше.

Ернан Перес пък приключи обещаваща офанзива за Парагвай в 37-ата минута, само че стражът на Катар Саад ал Шийб избави вратата си.

След почивката парагвайците още веднъж вкараха топката във вратата на Катар в 51-ата минута, само че след консултация със системата за видеоарбитраж- ВАР попадението не бе зачетено.

Все так Парагвай осъществя втори гол 5 минути по-късно. В 56-ата Мигел Алмирон подаде към Дерлис Гонсалес, който вкара за 2:0 с превъзходен изстрел от далечно разстояние.

Катарците обаче не се отхвърлиха и в 68-ата Алмоез Али осъществя прекрасен гол за 2:1.

В 77-ата минута отлична офанзива за Катар пък бе приключена от Буалем Хухи, кйто оформи крайното 2:2.

FT:
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР