Отборите на Осасуна и Гранада не успяха да се победят

...
Отборите на Осасуна и Гранада не успяха да се победят
Коментари Харесай

Изключителен шедьовър спаси точката за Гранада в Памплона

Отборите на Осасуна и Гранада не съумяха да се победят и приключиха наедно при резултат 1:1 в първи дуел от 10-ия кръг на испанската Ла Лига.

Чими Авила откри за домакините в 45-ата минута, който съумя да се разпише от близко, откакто негов съотборник шутира и топката рикошира в състезател на гостите.

Хосе Анхел обаче остави отбора на Ягоба Арасте с човек по-малко след пряк червен картон в 74-ата минута, откакто беше финален в отбрана и задържа състезател на Гранада, който се откъсваше самичък против вратаря Серхо Ерера.

Изравнителното попадение за гостите пък пристигна в последната 90-ата минута и бе дело на Анхел Монторо. Голът обаче беше извънредно хубав, откакто 33-годишният полузащитник се разписа от над 40 метра, прехвърляйки излезлия напред вратар Ерера.

Granada scores. making it a draw now!!

— LOKI SPORTS (@sportslinee)
По този метод Осасуна към този момент има 1 точки в актива си и продължава с положителното си показване от началото на сезона, като заема втората позиция преди изиграването на останалите мачове от кръга. Гранада пък са 17-и с едвам 7 точки в актива си и тъкмо над зоната на изпадащите.

Final |

Supimos sufrir. Supimos mantener la fe.
¡Punto en la siempre complicada visita a El Sadar!
— Granada CF ❤️⚪️ (@GranadaCdeF)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР