Отборите на Олимпик Марсилия, Монако, Ланс и Ница се класираха

...
Отборите на Олимпик Марсилия, Монако, Ланс и Ница се класираха
Коментари Харесай

Марсилия, Монако, Ланс и Ница напред за Купата на Франция

Отборите на Олимпик Марсилия, Монако, Ланс и Ница се класираха за 1/16-финалите в шампионата за купата на Франция по футбол.

В един от класическите конфликти в третия кръг на шампионата Марсилия победи с 2:0 като посетител втородивизионния Оксер.

Головете за Олимпик вкараха Дарио Бенедето и Амаду Диенг през второто полувреме.

В различен мач, противопоставящ два от най-популярните тимове в страната, втородивизионният Тулуза победа с 2:0 като посетител елитния Бордо. Точни за Тулуза бяха Вакун Байо през първото полувреме и Янис Анист през второто, като двамата асистираха един на различен за попаденията.
Доста повече мъчно срещна отборът на Монако, който победи с 1:0 като посетител Гренобъл. Единственото попадение за монегаските осъществя черногорецът Стеван Йоветич в 36-ата минута.

В мач сред два елитни тима Ница победи Ним с 3:1. Гостите от "Лазурния бряг " поведоха с 2:0 до 29-ата минута с два гола на Рони Лопес, само че десетина минути преди почивката Харис Дулевич върна очакванията на Ним, намалявайки на 1:2.

Ница обаче си обезпечи класирането за идващия кръг с трети гол в 81-вата минута, дело на Пиер Мелу.

В най-резултатния конфликт от мачовете, приключили до този миг, Ланс победи Нант с 4:2 като посетител. Домакините поведоха с гол на Кадер Бамба в средата на първата част, само че още до почивката Ланс осъществя три гола - два посредством Корентен Жан и един на на Шейх Дукуре. Арно Калимуендо повиши на 4:1 в 58-мата минута, а пет минути по-късно Бамба оформи крайния резултат с втория си гол в мача.

Напред в шампионата не престават още тимовете на Монпелие, Метц и Брест.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР